Спорт

„Етър” пуска жалба срещу съдийството на Никола Попов

Ръководството на „Етър” ще внесе жалба до Съдийската комисия срещу съдийството на Никола Попов в мача срещу „Левски”. Веднага след края на срещата от щаба на гостите вписаха в протокола, че следва жалба, която ще подадат в установения срок.

Претенциите на „виолетовите” са не само срещу решението в 92-ата минута, когато Иван Петков отбеляза гол, отменен от рефера. От „Етър” са категорични, че преди удара Петков е изблъскан в гръб от двама футболисти на „сините”, което нарушава равновесието му. Великотърновският клуб претендира и за друга ситуация през второто полувреме в 84-ата минута, когато Крум Стоянов бе изблъскан с две ръце и съборен от Тиам в наказателното поле, но не последва сигнал на рефера за дузпа.

 

От „Етър“ отправиха чрез клубния сайт и три въпроса към Никола Попов за негови решения при гостувания на „Етър“ от мачовете с „Черно море“, „Лудогорец“ и „Левски“. Има ли задържане и събаряне на Румен Руменов от Хасани в мача във Варна миналия сезон, има ли дузпа за игра с ръка на защитник от „Лудогорец“ при гостуването в Разград в първия кръг и има ли изблъскване на Иван Петков в наказателното поле във вчерашния мач.