Спорт

„Етър” към своите верни фенове: „Бъдете 12-ият играч!”

Боляри,

в края сме на четвъртия пореден сезон, в който „Етър” е в елита на родния футбол. Във вторник от 17:30 ч. „виолетовите” излизат в последното си в това първенство домакинство на стадион „Ивайло” срещу отбора на „Монтана”.

Сезонът наистина бе труден за „Етър” – след неуспешния старт, в който мнозина побързаха да отпишат „болярите” за мястото им в елитната група, последва серия от 483 минути без допуснат гол след идването на новия треньорски щаб начело с Александър Томаш.

„Етър” възроди шансовете си за оставане в групата и бе само на 2 минути от него в мача срещу „Славия” на 24 април, което щеше да му гарантира десетото място. За жалост, не удържахме победата.

Битката обаче още не е приключила! След успеха над „Ботев” (Враца) етърци ще излязат в предстоящия мач срещу „Монтана” с една единствена цел – задължителна победа!

„Етър” винаги е разчитал на своята публика и тя е доказала, че е редом с отбора във върхове и спадове. Дори и в мачовете, когато трябваше да играят пред празни трибуни, усещахме вашата подкрепа. Нашият призив е: елате и подкрепете отбора на Велико Търново и в предстоящата битка с „Монтана”. Така, както сте го правили винаги досега! Няма по-голям стимул за футболистите от това да усещат горещата подкрепа на публиката от трибуните.

Защото животът е поредица от върхове и спадове, но истината е една: силни сме, когато сме заедно!

Етър Велико Търново