Любопитно

„Дякония и мисия” издаде благотворителен календар 2020-а „Пътуване в радостта!”

   Календарът представя мигове от поклонническите пътувания, организирани от фондация „Дякония и мисия“, а средствата от продажбата му ще са в подкрепа на благотворителната дейност и програмата „Пътувания“. Чрез нея неправителственета организация осигурява възможност на хората от Дома за възрастни „Венета Ботева“  във Велико Търново да участват безплатно в поклоннически пътувания.

Повече от 30 снимки участваха в конкурса, който обявихме на 1 септември – началото на новата църковна година. Чрез гласуване във Facebook страницата на фондацията бяха избрани тринадесет снимки, които украсиха страниците на календара и ще отмерят дните на новата 2020 г. Благодарим на всички, които изпратиха фотоси за конкурса „Да създадем заедно календар „Пътуване в радостта“ и на всички, които гласуваха!”, сподели преподавателят във ВТУ Стефка Кънчева – председател на фондация „Дякония и мисия”.

В календара са включени снимки на Андреяна Дойкин, Станимир Николов, Мариана Ацева, Теодора Тодорова, Ани Вълева, Красимир Стойчев, Кремена Маркова, Пепа Лунгарова. Дизайнът е на Диана Николова, координатор във фондация „Дякония и мисия“. Календарът е с цена 10 лв. и може да бъде закупен от Православния център „Проф. Тотю Коев“ – 11 бл. на ВТУ, или чрез поръчка на електронна поща diakonia_mission@abv.bg.