Политика Спорт

Доц. Милен Михов с благотворителен жест и подкрепа за кампанията „Етър – това си ти!“

Доц. д-р Милен Михов прави благотворителен жест към възпитаниците на двата центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания – Център 1 и Център 2 във Велико Търново. Със закупените от него билети децата ще могат да гледат домакинския мач на стадион „Ивайло“ между ФК „Етър“ и „Дунав“ на 11 юни (четвъртък) от 20:30 ч.

 

Със закупуването на билетите за футболната среща доц Михов подкрепя и кампанията „ЕТЪР – ТОВА СИ ТИ!“ за набиране на средства в подкрепа на представителния отбор на В. Търново и детско-юношеската школа на клуба, които бяха засегнати от създалата се ситуация с коронавируса.

 

Крайната цел на кампанията, която ще продължи и след мача с “Дунав”, е сумата от 100 000 лв. Привилегията за всеки, закупил билет на място, ще е уникалната възможност да се снима с шампионската купа, спечелена от ,,Етър” през 1991 г., която ще бъде поставена в магазина за периода, в който тече кампанията.

 

„Изключително сме доволни от инициативата и децата ше бъдат много щастливи, защото вече 3 месеца не са излизали никъде, с оглед на карантината. На събитието ще присъстват големите деца от 14 до 17 г. Децата ходят на футболни турнири, на всички състезания в „Арена армеец“ и ще бъдат изключително доволни и щастливи да отидат на този мач.“, каза Албена Кръстева, възпитател в Центъра.