Политика

Доц. д-р Милен Михов, кандидат за президент от ВМРО: „Настояваме за пълно разследване на случая с афганистанците и наказание за виновниците

„Изключително сериозен е въпросът с откритата голяма група афганистанци в района на Лясковец и Горна Оряховица. Този въпрос касае моите съграждани от областта, затова настоявам за пълно разследване кога, къде са минали, както и кои от гранична полиция са го проспали това. И наказание на виновниците. Хората са притеснени как един взвод от афганистанци се разхожда под прозорците на жителите на Горна Оряховица. Ако се бяха объркали дали нямаше да стигнат до Царевец“, коментира доц. Милен Михов, кандидат за президент от ВМРО и водач на листата във Велико Търново.
И допълни: „Как така тези млади, прави мъже, които хич не приличат на харвардски възпитаници, са в центъра на България? Правителството има опит, сили и средства да се справи с мигрантската криза. Нашата граница е наша отговорност“, подчерта доц. Михов, като настоя да бъдат затворени мигрантските центрове и бъдат изпратени сили по границата. И, ако някой каже, че няма пари, ще припомня, че едни млади мъже, носещи промяната, казаха, че са спрели корупцията и има пари в държавната хазна“.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление