Политика

Деян Куздов: Бъдещето е в ръцете на младите

„Бъдещето е в ръцете на младите хора. Те трябва да се отнасят сериозно към своето образование, да имат високи очаквания за себе си и за собственото си развитие и по този начин ще допринесат за цялостния растеж  на икономиката и на страната ни”. Това заяви в интервю за Общинското радио Деян Куздов. 26-годишният мениджър е сред новите лица в местния парламент. Той бе избран  от листата  на ВМРО с преференции от 251 гласа. Куздов развива  собствена маркетингова компания във Велико Търново. Споделя, че зад успеха стоят много труд, правилно набелязване на целите и стъпките,  за да постигне резултат. „Не трябва да се плашим от риска. Необходима е по-голяма решителност, защото колебанието може да бъде пагубно за развитието на младия човек. Той не трябва да се поддава на съмнения, а да направи смело крачката, към която се е устремил”, казва Куздов.

Високотехнологичните производства са правилната посока на развитие на общината, смята съветникът. „Там е бъдещето. Това е начинът да задържим младите хора –  тук да създават семейства и да просперират”, отбелязва Куздов. По негови думи старата столица има потенциал и като университетски град да създава висококвалифицирани кадри, от които имат нужда всички сектори.

Деян Куздов е избран от гражданската квота на ВМРО. За него преференциалният  вот  е знак, че хората търсят младите лица, търсят промяната.

Общинският съветник е завършил маркетинг. Има магистратура по „бизнес лидерство и мениджмънт”. Страстен привърженик е на ФК „Етър”. Предполага, че ще бъде полезен с работата си в комисията по младежта и спорта.

 

 

 

Снимка: Фейсбук