Любопитно Спорт

Ден на природата организира утре Търново Рънс

Да хванем последните топли слънчеви лъчи. За това призовават великотърновци от организацията Търново Рънс, като утрешният ден – неделя – е обявен за ден на природата. Затова доброволците призовават да се включим в здравословен поход с пикник и много игри на поляната до хижа Божур. От Търново Рънс ще поканят присъстващите на хоро, ще монтират волейболна мрежа, ще поставят и малки футболни вратички. От игрите ще има също теглене на въже, народна топка и щафетни игри.

Желаещите да се включат в деня на природата трябва да бъдат в 9:30 ч. пред крепост Царевец или в 12:00 ч. на х. Божур за онези, които ще дойдат с коли. От Търново Рънс съветват всеки да си носи връхна дреха за хладната утрин и леки слънчеви дрехи за игри, танци, гоненки. Одеяло за сядане, маратонки, термос с чай, плодове, ядки, посни сандвичи с домат, хумус, маслини и т.н.), федербал, топки за ритане, бутилка за вода…

Участието в проявата е безплатно, но ако желаете да подкрепите Търново Рънс, може да го направите чрез еднократно или абонаментно ежемесечно дарение. Сумата няма значение. Възможните опции са: linktr.ee/tarnovoruns PayPal, Patreon, ePay.bg, Изипей.