Денят

Ден на отворените врати в Таксбек Груп – Велико Търново

По случай седмата годишнина от откриването на Таксбек Груп във Велико Търново, на 5 март фирмата широко отвори врати за посетители. Компанията отвори вратите си за външни посетители, за да „надникнат в сърцето“ на един от международните лидери в данъчните и финансови консултации на световния пазар.

Денят завърши с един много интересен практически уъркшоп за професионални компетенции. Студентите от Великотърновския универистет, които посетиха събитието, дадоха положителна обратна връзка за такива инициативи от работодателите. Те са полезни за скъсяване на дистанцията между нуждите на бизнеса и образованието. Фирмата е дългогодишен партньор на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и потребител на кадри от Стопански факултет.

“Ние от Таксбек Груп винаги сме насърчавали младежката активност. Компанията е ангажирана в професионалното ориентиране на студентите чрез различни семинари, уъркшопи и практически съвети от реалната бизнес среда.“ сподели Цветанка Иванова, офис мениджър на Таксбек Груп Велико Търново.

Таксбек Груп обединява под шапката си осем различни бранда,в които могат да намерят възможност за работа и реализация специалисти в сферата на данъчното законодателство, софтуерното инженерство, маркетинга и бизнес развитието.

За 7 години Таксбек Груп затвърди имиджа си на сериозен и стабилен работодател в България и по-специално във Велико Търново и региона. При откриването на офиса първоначално е имало 5 човека от отдел Продажби, а 7 години по-късно 150 служители работят в динамичната Таксбек Интернешънъл, част от групата на Таксбек.

През Февруари фирмата спечели 2 награди от Годишните награди за успешен работодател Employer Branding 2019 в категорията „Иновативни подходи към управлението на талантите“ и специалната награда за най-успешен доброволчески проект Employer Branding Event.

„За повече информация www.taxbackcareers.com”.