Здравеопазване Социални дейности

Двойка с репродуктивни проблеми ще бъде подпомогната от кампанията на Ротаракт клуб и Фондация „Искам бебе”

2 818 лева ще получи двойка с репродуктивни проблеми от кампанията на Ротаракт клуб и Фондация „Искам бебе”. Започна приемът на документи

От 7 до 25 април ще се приемат документи за кандидатстване в кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, организирана от Ротаракт клуб – Велико Търново и фондация „Искам бебе”.

Двойките, които имат желание да кандидатстват, могат да открият необходимите документи на сайта на фондация „Искам бебе” – https://shortly.bg/dEIed.

Попълнените и подписани документи трябва да бъдат изпращани на имейл адрес: iskambebe_vtarnovo@iskambebe.bg

През месец май ще се проведе жребий и в присъствието на нотариус и представители на Ротаракт клуб – Велико Търново, фондация „Искам бебе” и Община Велико Търново, ще бъде избрана печелившата двойка.

Сумата, която ще получи избраната двойка, е в размер на 2 818,00 лв., в т.ч. 2 161,00 лв. – събрани по време на тазгодишното провеждане на кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” и 657,00 лв. – остатък от кампанията, провела се през 2022 год.

„С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” е една от традиционните кампании за Ротаракт клуб – Велико Търново, която се провежда вече 5 години. Благодарение на инициативата две двойки вече имат свои деца, а трета очаква своето първо дете.