Култура Любопитно

Два часа публиката пя и аплодира на крака Графа

За пореден път Влади Ампов – Графа доказа на Велико Търново, че го обича, но и Велико Търново отново му показа, че чувствата са взаимни. Близо два часа снощи популярният поп изпълнител изля душата си в музика. Нови и по-стари песни изпълни Графа. Започна с „Домино” и „Химера”, продължи с новата си „Prime time”, припомни и „Дим да ме няма”, „Слънце в очите ти”, „Крадена любов”, „А дано, ама надали”,  „Ако има рай”, „Кеш” и много други. Редуваше бавни, с бързи и с по-рок звучене парчета.

Графа вдигна публиката на крака още от самото начало с призив да танцува и да се забавлява, и тя го послуша. Верните фенове не спираха да повтарят името му и да припяват песните му. Динамично, емоционално и постоянен контакт с публиката. Така премина целият концерт.

Сред публиката бе и певицата Михаела Филева, част от младите таланти от лейбъла на Графа. Тя бе разпозната от верни фенове, на които тя не отказа и с усмивка се снима с тях.

Два пъти зрителите извика Графа на бис, като втория път изпълни общо парче с „Джуниър бенд”. Те пък подгряха публиката преди концерта му. Лек технически проблем за 10-тина минути спря озвучаването в усилвателите, но това не попречи на младите таланти да покажат професионализъм и да продължат с концертната си програма.

След края на концерта си Графа не отказа на никой да се снима с него и раздаде автографи на всички желаещи.

„Велико Търново, обичаме ви, ще се видим пак”, обеща популярният поп изпълнител.