Денят Община

Даниел Панов откри уникалния цветен часовник във Велико Търново

Днес, в деня, в който отбелязваме тържествено 111-ата годишнина от обявяване на Независимостта на България, чийто център е Велико Търново, кметът Даниел Панов откри официално първия цветен часовник, изработен по инициатива и със средства на Ротари клуб – Велико Търново.
”Щастлив съм, че мога в този тържествен ден да обявя, че даряваме това красиво съоръжение на Община Велико Търново”, каза президентът на великотърновския Ротари клуб Кирил Андреев.


”Благодаря за партньорството с Ротари клуб, което продължава от години и дано то да продължи. Нека това обединение е пример и за политиците, как неправителствените организации работят с местната власт и в сферата на образованието, и в сферата на културата, във всичко, което е от полза на обществото и е добро за развитието на Велико Търново”, каза при откриването кметът Панов.
Преди това ръководството и членове на клуба участваха в празника на крепостта „Царевец“, където поднесоха венец на Пирамидата на Независимостта от името на Ротари клуб – Велико Търново.