Политика

Даниел Панов : Благодаря на всички, които препотвърдиха единствения верен път – този на европейското развитие

Уважаеми жители на Великотърновска област,

Благодаря на всички, които в неделя упражниха правото си на глас, защото това е демокрацията! Искрено се надявам, всеки гражданин да намери своето представителство в 44-то Народно събрание!

Благодаря на всички, които избраха да подкрепят най-голямата дясна партия ГЕРБ и така препотвърдиха единствения верен път – този на европейското развитие. Вашият глас движи България напред!

ГЕРБ е категоричният победител в община Велико Търново, а на областно ниво подкрепата за нас е осезаемо увеличена, спрямо предходни парламентарни избори. В ГЕРБ знаем, че успехът и отговорността вървят ръка за ръка, затова категорично заявявам, че стоим зад всеки поет ангажимент. Ще продължим да работим отговорно, ръководени от интересите на региона и страната!

Благодаря на всички съмишленици, които и в тази кампания работиха за победата на ГЕРБ, отдавайки се на каузата за стабилна и просперираща България! Вашата помощ е безценна и заедно сме по-силни! Използвам възможността, за да изкажа благодарности и на екипите на областния и общинските предизборни щабове.

Да си пожелаем дни на предвидимост, сигурност и стабилност!

С уважение:

Даниел Панов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Велико Търново