Култура

Гран При за Кристиана Кирилова от Junior’s HOPE TV Молдова

Приключи вторият сезон на интерактивният ТВ фестивал Junior’s HOPE Молдова 2020г. Велико Търново имаше свой достоен представител в международната надпревара в лицето на 16 годишната Кристиана Кирилова. Младежи от над 30 държави доказаха своя потенциал в различни направления: вокал, инструментал, хореография, рисуване, театър и др. Кристиана завоюва най-голямата награда в конкурса с участието си в две категории:  „ Vocal POP” и „ Stylized Folklor . Деветокласничката от СУ „ Емилиян Станев“  представи професионално подготвени видеа в домашни условия и видео – портфолио показващо разностранните и таланти.

„ Уникалността на Криси бше оценена за пореден път. Развалнувани сме от високата оценка и безпристрастното журиране на колеги от цял свят“ сподели вокалният и педагог Десислава Санкова.

Творческият онлайн ТВ маратон бе организиран от Асоциацията за хармонично развитие на децата „JUNIOR“ Молдова с директор Виктория Лукянова. А ето и личните впечетления на фестивалният продуцент Митя Ефтерман:

„Новите технологии, живото общуване на състезателите с водещия в ефир, подкрепата на семействата и приятелите им беше вълнуващо и зашеметяващо. Нашата мисия е благородна – разкриваме таланта на децата от всяка точка на света в ТВ шоу…“