Култура

Градски ученически парламент – Велико Търново подготвя три събития по повод Деня на Младежта

Младежите от Градски ученически парламент във Велико Търново подготвят три инициативи по повод  12 август – международният ден на младежда. На 5 август учениците организират „ Холи фест“ – събитие, вдъхновено от традиционната индийска култура, наричано още „Фестивал на цветовете“ или „Фестивал на любовта“. Участниците ще се замерват със специални цветни прахчета, които младежите са подготвили за събитието. Очаква ги още и много музика и веселие. Събитието е с начален час 20:00 часа на сцената на ,,Арт Лято” (Паметник ,,Асеневци”).

На 8 август (сряда) Градски ученически парламент са подготвили неоново парти в Пиано бар „Плей“. Партито ще започне в 19:00 часа и ще бъде с вход 3лв. Музика, светлина и цвят очакват всички, които ще се присъединят.

На самият Международнен ден на младежта, 12 август, за поредна година ще се състои традиционната вече водна битка в района на паметника „Асеневци“. Тя ще започне в 19:30 часа.

Повече информация за събитията може да откриете в страницата на Градски ученически парламент във Фейсбук, и в официалните събития в социалната мрежа.