Любопитно

Годишен Хороскоп 2020 – зодия Козирог

Набелязаните през отиващата си 2019 година цели най-накрая ще бъдат постигнати, но едва след като удари Дванадесетият час. Като цяло новата 2020-а няма да е лоша за вас, но ще се наложи повече да се погрижите за здравето си. През есента мнозина представители на тази зодия ще имат късмета да спечелят от лотария или ще получат наследство. Ще започнете нови проекти, по-лесно ще осъзнавате нуждите си, това ще бъде свързано с разбирането на потребностите на обкръжението Ви. Разговорите със заможна личност ще Ви помогнат да научите много за различни сфери. Ще обявите официално взаимоотношения, ще търсите компанията на това лице, ще заявите Вашите ценности ясно от реалните и видимите за всички действия. Ако не сте творчески настроени, вероятно не сте имали вдъхновение в тази област. Не избягвайте контактите, изолирането няма да Ви е от полза през 2020 година. 2020-та година ще бъде за Козирозите абсолютно завладяваща: неочакваните поврати на съдбата ще Ви направят много по-смели и хазартни личности. Ще се решите на нови експерименти и увлечения, ще преминете през изненадващи преживявания и ще се запознаете с интересни хора.

Личният живот, семейните проблеми, творчеството и здравето са Вашите приоритети през тази година. В кариерата и бизнес делата не се очертават никакви гръмки успехи, но смяната на работа или сферата на дейностите, с които ще се занимавате, обезателно ще се случи.

Любов и семейство

Кръгът Ви от познати ще се разшири невероятно – постоянно ще се запознавате с някой, ще се сближавате с хората или ще се разделяте със стари взаимоотношения. През януари съществува риск да развалите отношенията си с близък човек, така че проявете благоразумие, ако, разбира се, раздялата не влиза в плановете Ви.

През тази година можете да станете жертва на предателство, постарайте се да не съдите прекалено строго хората, които ще го направят и не замърсявайте душата си с трайна злоба и обида. Другото, което Ви очаква е среща с персона от миналото Ви, възможо е това да бъде намеса от самата съдба!

Здраве

Козирозите рядко са хипохондрици, не обичат да се лекуват и честичко нарушават препоръките и предписанията на лекарите. Ако до ден днешен не сте обръщали сериозно внимание на здравето си, през 2020-та неговите запаси могат да се окажат практически изчерпани.

Уязвими ще бъдат органите на дихателната система, крайниците, а в края на 2019-та – началото на 2020-та е и период, в който за Вас съществува голям риск от травми.
Най-добрата почивка за Вас ще бъде в санаториум. В периода от юли до октомври оздравителните процедури ще бъдат особено ефикасни.

Успех

Многото нови запознанства ще попълнят Вашия жизнен опит и въпреки че, надали 2020-та ще бъде за Вас година на изумителен финансов успех, Вие безусловно ще станете по-богати – все пак ще получите уникален опит, който, както е известно, не може да се купи за никакви пари.

Изградете плановете за бъдещето си през май – в този период интуицията Ви ще бъде силна, както никога досега. През номеври и в началото на 2021-та не трябва да вземате важни решения и да поемате отговорност – това не е времето, в което да бъдете лидери, а тъкмо напротив – по-пасивната, втора роля ще Ви донесе забележителни резултати.

Хороскоп на Козирог за 2020 по месеци:

Януари

Все пак, тези от вас, които решат да предприемат решителната промяна трябва доста добре да премислят всички плюсове и минуси. Не си позволявайте да доминирате в отношенията си с интимната половинка. По-добре спрете, успокойте се и трезво помислете. Дейността е успешна и печеливша, но вие огледайте точно с какво предстои да се занимавате, какви са условията на съвместната дейност и вашите правомощия. Бъдете внимателни на какви хора се доверявате обаче, защото има риск да ви подведат или да интерпретирате грешно някаква информация. Около средата на месеца ще се наложи да осъществите пътуване по лични въпроси, което може да постави на изпитание емоционалната ви устойчивост. Много от вас имат шанса да получат увеличение на заплатата като признание на професионализма им. В любовта направете необходимите усилия, за да заздравите съществуващата връзка, а в случай че не се чувствате удовлетворени, не се колебайте да поставите ново начало. Партньорът ви ще е винаги до вас и ще ви насърчава. Организирайте изключително точно как да изпълните ангажиментите си, за да успеете да се справите с тях, без да се налага в последния момент да правите каквито и да било промени. В края на месеца близките ви изискват повече внимание. Постарайте се да посветите част от свободните часове за най-близките – семейство, приятели, деца, близки и изобщо на хората, които обичате. Направете си реклама. Бъдете готови за компромиси. Второто може да доведе до проблеми със здравето.

Февруари

Имайте предвид, че добрата стратегия може да ви помогне да се справите в обстоятелства, които дори не сте подозирали, че може да посрещнете спокойно. Бъдете сигурни, че през този месец всички ще ви наблюдават и ще следят работата ви. Не задържайте напрежението в себе си или по-точно казано, не постигайте хармония на всяка цена само за ваша сметка. С напредване на времето бъдете по-прецизни в това, което правите, тъй като много хора разчитат на вас. През втората половина на месеца не допускайте грешки при работата си с документи или с пари! Постарайте се да залагате на точността, защото тя ще ви гарантира спокойствието в бъдеще. Неочаквано ще се разминете със сериозен бизнес проблем и дори ще подпишете добър за вас договор. Около средата на месеца се отдайте на заслужен отдих. Около средата на периода много от вас ще получат важни известия, благодарение на които ще увеличите чувствително приходите си. Тези от вас, които искат да започнат нова или допълнителна дейност, независимо дали това ще става в страната или в чужбина, нека го направят след 20. Действайте с размах и имайте предвид, че действията ви сега ще определят настоящето и бъдещето ви. Предстои ви среща с човек от миналото – стара любов, и тя няма да мине незабелязано. Вие сте устойчиви на трудности и знаете как да се борите, знаете как да спасявате и да се спасявате. Започвайте смело. Естествено, вас трудно ви плашат с много работа, затова вие смело се заемате с нови ангажименти.

Март

Приемете отправените към вас съвети, като не се впускате в неоправдани промени. Оставете другите да се грижат сами за себе си. Следващите дни са изпълнени с много приятни за вас изненади и динамични промени. На част от вас ще им бъде гласувано доверие от високопоставена особа – това определено ще даде нов тласък на кариерата ви. Планирайте и организирайте педантично времето си до средата на месеца и ще може да се насладите на незабравими емоции около Великден. Контролирайте наклонността си към авантюри в любовта, без значение дали сте ангажирани или свободни откъм сериозни връзки. Бъдете сдържани и се пазете от конфликти и открити спорове. През първата половина на месеца избягвайте агресивното поведение, дори и да сте предизвикани от отрицателните коментари на познати или колеги на работното си място. Трудностите няма да бъдат на сто процента премахнати от пътя ви, но за сметка на това значително може да намалеят. Здравето ви ще бъде сравнително стабилно, въпреки че не е изключено стари болежки отново да ви напомнят за съществуването си. Втората половина на месеца е посветена на уреждане на документи и занимание с много бумащина. Преценете и вашето поведение – може би вие му давате поводи за това. Ще се открият достатъчно добри възможности да се заемете с делата, от които ще получите значителни материални ползи, но също и да дадете нов тласък на развитието си в професионалната сфера.

Април

Блокирайте всякакви инициативи от материално естество. Внимателно обмисляйте всяко решение, което взимате – само по този начин ще бъдете сигурни, че не сте направили погрешен избор. Инвестирайте парите си в такива дейности, от които ще спечелите повече, и то в много по-кратки срокове от предварителните ви очаквания. Планът е добър, но може да стане така, че да не може да изградите силен и здрав екип, който да работи без търкане и проблеми и да ви донесе добри печалби. Не се предавайте на средата на пътя. През първата половина на месеца заложете на активността и не се огъвайте пред трудностите, изпречващи се по пътя ви. Ако добре организирате изпълнението на текущите си задължения, ще избегнете възможността да допуснете грешка поради липса на достатъчно внимание. Възможно е темата за парите също да се превърне в повод за конфликт между вас. През целия месец се редуват и успехи, и неуспехи. Имате подкрепата на жена. Промените, които имате, няма да са случайни.

Май

През втората половина на месеца следвайте умерено темпо на работа, за да си осигурите достатъчно време за семейството си. Не бива да им вярвате. Този месец ще ви даде големи възможности. Залавяйки се сериозно за работа и започвайки упорито да преследвате заветната си цел, вие постепенно се издигате на едно по-високо ниво. През месеца бъдете по-мили с близките си и по-състрадателни към околните. Проявете организаторските си способности, за да оставите делничното зад гърба си и да се отдадете на по-приятни занимания. Любовта ще бъде вашата стихия и най-големият ви енергиен източник. Ще се измъкнете успешно от една непредвидена и неособено добра ситуация. Здравето ви ще бъде стабилно, ако следвате разумен ритъм на живот, храните се правилно и отделяте достатъчно време за сън. Ще ви поканят на среща със стари приятели и ще останете много доволни. Избягвайте пътуванията. Въпреки, че няма да сте прекалено много натоварени с работа, вашите мисли са насочени към бъдещето и правите планове за следващата година.

Юни

Почивайте си повече. В любовта някои от вас може да имат много добри възможности. Много щастливи може да ви направи възстановяване на старо приятелство. Здравето ви е отлично и няма да имате никакви проблеми в това отношение. В семейството ви цари разбирателство и ще има едно много весело празненство. Колкото и да ви е трудно, ще трябва да поемете цялата отговорност. Не се доверявайте на колегите си, защото може да ви измамят и да ви използват за своите цели, независимо от отличните отношения, на които се радвате. Стремете се да планирате работата си, като избягвайте да поемате каквито и да било рискове. Една доста солидна материална изненада ще стане причина да се почувствате по-стабилни. Постарайте се да проучите детайлно областите, в които можете да постигнете нещо конкретно – печалби или възможност за натрупване на полезен опит. Добре е да съставите програмата си в съответствие със собствените си нужди. Ще разберете, че се мъчат да ви измамят и то не с малко. Част от вас ще са изправени пред необходимостта да внесат промени в живота си – да сменят работата или местоживеенето си. Здравословен проблем с носоглътката. В любовта ще копнеете за взаимност и по-голяма близост с интимната половинка.Това ще е възможно, само ако вие направите първата стъпка.

Юли

Пари няма да ви липсват, особено ако внимателно се отнасяте с плановете за разширяване на дейността си. Не бива да се отчайвайте или да се чувствате пренебрегнати, каквото и да ви се случи. Постарайте се да изградите максимален комфорт за себе си и за интимната си половинка, независимо дали осъществявате пътуване с цел отдих или съчетавате полезното с приятното. До средата на месеца готовността ви за намиране на компромис при разрешаването на определено затруднение ще ви избави от редица неловки ситуации. Имате възможност да се посветите изцяло на партньора си. Отново се пазете и не споделяйте с никого. Особено неприятно е за дамите, които са свикнали да теглят по-големия товар в дома си – от тях се искат непосилни неща. Не бива да се разсейвате в периода 8-18 май, защото може да пропуснете много важен за вас делови шанс. Подкрепяйте безрезервно човека до себе си! Дарявайте безусловна любов на хората, които ви заобикалят в личен план. Командировките ви ще бъдат успешни. През месеца ви се дава шанс да изясните отношенията си с хора от миналото, които са се върнали в живота ви наскоро, да сложите край на лични и делови договорености, които вече не искате да поддържате, или пък настоящата ви връзка да поеме по нова посока.

Август

През месеца ще имате случаи да присъствате на много приятни забавления. Много от вас ще се радват на подкрепата на колега, приятел, познат или близък, което ще направи възможно реализирането на конкретна лична инициатива. Кажете открито, че дължите успехите си и на своите колеги. През този месец успехът на начинанията ви зависи от това дали идват от сърцето – независимо дали става въпрос за романтични изживявания, любими занимания или работа. Имайте готовност за промяна на текущите си планове, особено ако съзнавате, че това ще има позитивен ефект върху вас. Опитайте да се отнасяте с внимание към хората, които не съумяват да се справят с текущите си задължения, особено ако сте в позицията на началник или сте по-висшестоящи от тях. До средата на месеца потърсете съмишленици сред колеги, делови партньори или влиятелни особи. Динамиката и социалната ви активност ще ви позволят да създадете важни контакти, от които ще спечелите значително в бъдеще. Направете неотложните плащания, без значение дали са към организации или към частни лица. След една раздяла не бива спешно да се стремите към обвързване, за да докажете, че не сте засегнати. През втората половина на месеца вашите делови задачи започват да се предвижват бързо напред, а това е и изненадващо и удовлетворяващо за вас. Имате нови възможности за изява, които съдбата ви предложи съвсем неочаквано. Възможни са трудности с родител, които лесно ще бъдат преодолени. В този момент вие вдъхвате на всички вяра и стабилност. Вземете мерки, защото може да ви изкара от строя за дълго време.

Септември

В случай че ви бъдат отправени конкретни делови предложения, обезателно ги обмислете преди да ги приемете или да ги отхвърлите. Около средата на месеца е време да осъществите някои отдавна желани от вас пътувания. Прогресът ви в тези две направления ще бъде значителен, единствено от вас се изисква да се възползвате от тях максимално. През този месец имате богати възможности за професионални изяви и много ползотворни контакти. От една страна, това ще ви зарадва, но от друга, е възможно предварителните ви планове за пълноценен отдих да се променят. И ако дотогава една врата е била затворена за вас, то сега вече се отваря и ви канят за почетен член в клубове или в професионални групи. Възможността да осъществите пътуване ще ви даде шанс да установите полезни контакти, които ще изиграят важна роля в живота ви в бъдеще. Приходите ви ще се увеличат още преди края на месеца, така че се възползвайте от възможността да направите отдавна желана от вас покупка. Внесете повече романтика в отношенията си с интимната половинка. Причината е във вашето вечно лошо настроение. Началото на периода преминава под знака на щастието и семейната хармония. По-често вярвайте и се доверявайте на интуицията си, тя рядко ви е подвеждала.

Октомври

Имайте предвид, че близките ще ви подкрепят, но и ще ви критикуват, особено ако не сте усвоили уроците, дадени ви в миналото от съдбата. Ще успеете да се освободите от негативните емоции още през първите няколко дни от месеца, а до средата на периода ще имате възможност да поставите ново начало в живота си, което при всяко положение ще ви носи позитиви не само на този етап, но и в бъдеще. С настъпването на месеца е изключително важно да подхождате педантично към делата, които ви носят достатъчно солидни приходи. Вашият спокоен пристан е семейството ви. Помислете за по-весел и оригинален вариант за прекарване на почивните дни. Около средата на месеца имайте предвид, че правилните действия в любовта ще ви освободят от сериозните недоразумения в отношенията ви с интимната половинка. Здравето ви е отлично, но не пропускайте да се движите повече. Позитивни ще са постигнатите от вас резултати в материално и делово отношение, особено след 22. Необходимо е да подготвите основите за следващите си ангажименти и затова не се изолирайте напълно. Израстването ви в кариерата ще е неоспорим факт през месеца. Погрижете се за здравето си! Отделете достатъчно свободни часове за близки и приятели.

Ноември

Този период ще бъде успешен за всички вас. Налага се да бъдете предпазливи и по отношение на една жена, която ще се помъчи да влезе под кожата ви, защото си е обещала да провали част от целите ви. До средата на месеца се постарайте да разпределяте изпълнението на ангажиментите си според тяхната важност. Едва ли някой ви изслушва вас, обаче. В работата ви делата вървят чудесно. Не споделяйте проблемите си с колеги, защото има вероятност да ви измамят и да се възползват от вашите идеи и инициативи. През втората половина на месеца може да очаквате развитие по въпроси, които касаят дома и семейството ви – новините ще ви зарадват и ще ви донесат приятни емоции. Ще ви донесе повече стабилност и щастие в личен и професионален план. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас ще се подреждат благоприятно и по отношение на приходите ви. Около средата на периода не се противопоставяйте на критиките, отправени ви от началник или клиент, защото само така ще успеете да се освободите от негативите, които ви спъват в процеса на работа. Грешки на колеги ще помогнат да се представите в по-добра светлина.

Декември

Много е възможно да се изложите. Документите ви трябва да са изрядни. Обмислете отправените ви предложения за смяна на работното място или на поста, който заемате. Вече може да се отпуснете и да поемете глътка въздух. Понякога си мислите, че нещата при вас никога няма да се оправят, но става точно обратното. Ако подредите нещата си така, че да имате повече време за всички у дома, животът ви ще стане по-лесен, а и вие ще се чувствате по-спокойни. Настъпва промяна във вашата концепция за сигурността. Постарайте се да отделите време и на възрастните членове на семейството ви. До 15-и работите за друг, а мислите, че е за вас и вашите близки. Само от вашето настроение зависи дали да отвърнете на предложението за забавления или да си отмъщавате за апатията, с която сте се сблъскали в началото на месеца. Напрежението ви ще бъде за нещо много добро. Добре е до средата на месеца да укрепите позициите, които заемате на работното си място, за да успеете да се освободите от тези свои ангажименти, заради които не постигате развитието, което желаете от известно време. Избягвайте да правите твърде драстични и рисковани промени. Инициативата за това трябва да дойде от ваша страна. Високопоставена личност ще ви помага.

Източник : sanovnik.at