Денят Политика

ГЕРБ-СДС тръгва на 2 октомври към 4-то правителство под №24 в бюлетината

С молебен за здраве и благополучие днес кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски избирателен район откриха своята предизборна кампания. Митрополит Григорий ги посрещна в Катедралния храм и им пожела успех и добри дела.

„Не се страхуваме да поемем отговорност и да съставим работещо правителство, въпреки тежката ситуация в страната.“ – каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновски избирателен район проф. Костадин Ангелов. „24 е нашето число в бюлетината и ние го разчитаме така: на 2 октомври тръгваме към 4-то правителство на ГЕРБ. Това искат хората от нас – 24 часа работа.“ – допълни проф. Ангелов.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС очерта и водещите приоритети на местно ниво за коалицията – това е проблемът с Присовските завои, с безводието в някои населени места в областта, завършването на АМ „Хемус“ и на спрения от правителството на „Промяната“ път Велико Търново – Русе. Към друг сериозен проблем – този с „Кроношпан“, аз поемам личен ангажимент към великотърновци, ако нашата коалиция състави работещо правителство след 2 октомври.“ – каза на старта на предизборната кампания проф. Костадин Ангелов.

 

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление