Денят Политика

ГЕРБ-СДС във Велико Търново тръгват към местите избори с пълна листа за общински съветници и с позитивна кампания

С позитивна кампания и чуваемост за проблемите на хората, както в областния град, така и в малките населени места. Така областния лидер на ГЕРБ и кандидат за кмет на община Велико Търново инж. Даниел Панов определи старта на кампанията за местните избори на коалицията ГЕРБ-СДС. Пълната листа от 37 кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове в населените места в общината днес бяха представени в залата за наблюдение до хълма Царевец.

„Листата е от хора от всички сфери, които имат познанията и способността да се вслушват в аргументите на другите. Искам да кажа на останалите кандидати за кметове от другите партии, че идват в една добре подредена и финансово стабилна община. Били сте свидетели на гръмки фрази от рода на :“Идва финансов колапс“ – е, 12 години данъците в общината не са вдигани и тя е с подготвени проекти за следващите 4 години.“ – подчерта инж. Панов, който управляваше в продължение на 12 години и е кандидат за четвърти мандат.

С ясна визия и амбициозна управленска програма, инж. Панов очерта най-скорошните приоритети за реализиране във Велико Търново. Сред тях е предпроектното проучване на ул. „Никола Габровски“, смяната на ВиК структурата там и цялостното ѝ преасфалтиране. На площ от 15 дка бившата циркова площадка ще се превърне в парково пространство с водни огледала и детски площадки. Спечелен е проектът за закупуването на електромобили за общинските институции и за изграждането на километрична велоалея в областния град. Сред приоритети на следващото управление общинско управление инж. Даниел Панов очерта изграждането на нова концепция за общински транспорт, създаването на нови условия за кандидатите за превозвачи, както и нова транспортна схема.

„Обезопасяването на Присовските завои и тунелите и изграждането на Северния пътен възел са нещата, които ще продължа да отстоявам, защото са от изключителна важност.“ – каза още кандидатът за кмет на община Велико Търново от ГЕРБ-СДС инж. Даниел Панов.

Коалицията представи днес и кандидатите си за кметове в населените места на община Велико Търново. За Арбанаси това е Ваня Андреева, за Балван – Люба Лазарова; във Вонеща вода кандидат е Янко Първанов; в Дебелец за трети мандат ще се бори Снежана Първанова; в Къпиново кандидат е Добрин Георгиев; в Килифарево – Цоньо Пилев; в Леденик ГЕРБ-СДС издига Николай Христов; в Малки чифлик кандидат за кмет е Теодор Селимски; в Миндя – Десислава Иванова; в Никюп и в Пчелище коалицията залага на опитните Йорданка Атанасова и Гица Лазарова; в Плаково кандидат е Петя Тотева; в Русаля – Сашко Начев; в Ресен кандидат за кмет е финансистът с над 30 години опит Радослава Иванова; в Самоводене в битка за кметския пост влиза Валентин Къндев; в Хотница – Десислав Йорданов; в Церова кория – Христо Кунчев; в Шемшево – Кирил Ангелски и в Шереметя коалицията залага на читалищния деятел Георги Горчев.

ГЕРБ-СДС ще подкрепят и независимите кандидати Албена Беренска /Беляковец/, Малина Попова /Присово/ и Христо Христов /Ново село/.

 

Кандидати за общински съветници в община Велико Търново от листата на ГЕРБ-СДС:

 

1             Даниел  Димитров Панов

2             Венцислав Ангелов Спирдонов

3             Росен Върбанов Иванов

4             Росица Тодорова Димитрова

5             Валентин Василев Точков

6             Деян Минков Хаджийски

7             Мирослав Трифонов Маринов

8             Георги Кръстев Марков

9             Георги Петров Недев

10           Николен Веселинов Стойнов

11           Драгомир Събев Йосифов

12           Христо Евгениев Стоев

13           Тодор Дамянов Тодоров

14           Даниела Андреева Андреева-Тодорова

15           Жельо Миленов Желев

16           Атанас Петров Парушев

17           Емил Стефанов Кьорчев

18           Нейко Генчев Генчев

19           Красимир Анков Йорданов

20           Мариян Димитров Арабаджиев

21           Камен Илиянов Илиев

22           Дончо Деянов Досев

23           Константин Тодоров Саралиев

24           Антоанета Иванова Селенска

25           Йордан Енчев Цветанов

26           Светослав Ангелов Косев

27           Димитър Петров Даскалов

28           Владимир Николов Николов

29           Петко Горанов Павлов

30           Снежина Димитрова Михова

31           Грета Цонева  Георгиева

32           Валентин Иванов Къндев

33           Николай Димитров Колев

34           Христина Атанасова Христова

35           Иван Митев Иванов

36           Десислава Любомирова Иванова

37           Полина Стефанова Цонкова