Денят

Затварят улици заради аудио- визуален спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“

Във връзка с излъчването на Аудио- визуален спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“ ще бъде въведена следната временна организация на движение, днес, 4 юли:

За  времето от  21,15 до 22,15 ч.  за движение се затварят : Площад „Цар Асен I“, както и прилежащите улици  „Св. Климент Охридски“ и „Митрополска“ в участъка от Каменен мост на река Янтра до Площад „Цар Асен I“; ул. „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Читалищна“ до  Площад „Цар Асен I“ и ул. „Читалищна“ в участъка от кръстовището с ул. „М. Кефалов“ до Площад „Цар Асен I“.

В горепосочения период от време се променят маршрутите на градските автобусни линии №№, 5, 20, 40, 50, 110, както следва : в посока „Площад „Цар Асен I“ движението на автобуси  ще става по ул. „Независимост“ и ул. Стефан Стамболов“ до площад „Велчова завера“; в посока „Център“ движението ще се извършва от Площад „Велчова завера“ по ул. „Стефан Стамболов“ и ул. „Независимост- Център; крайна спирка на автобусна линия  № 5 е паркинга на ул. „Крайбрежна“.