Политика

Водачът на ГЕРБ-СДС проф. д-р Костадин Ангелов: „Пожелавам си успехът на 4-и април да е за България“

През този месец разговорът ми е с хората. Имам какво да кажа и какво да обсъдя с тях, какво да чуя и науча от всеки. Затова кампанията ни ще бъде с хората и за хората. На това акцентира проф. д-р Костадин Ангелов по време на първата си среща с медиите от Велико Търново и региона. Проф. Ангелов е водач на листата с кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС с номер 28 в бюлетината за Великотърновски регион.

По време на срещата той призова и кандидатите за народното доверие, и избирателите на бъдат отговорни, като подчерта, че на 4 април ще стане ясно не само кой ще влезе в българския парламент и кой ще управлява в следващите години, но и как България ще излезе от кризата и накъде ще тръгне. Ангелов допълни още, че е уверен в правилния  избор за бъдещето на всеки.

„Време е да направим разликата между добър човек и добър гражданин“, бе и апелът на досегашния министър на здравеопазването към всички съграждани. Според него добрият гражданин е не само този, който съдейства за изпълнение на дадена политика, но и този, който критикува и се бори тази политика да е по-ефективна за общото благо.

Преди брифинга с медии водачът на листата проведе среща с всички кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ- СДС за областта. Предстоят поредица от разговори на място във всички общини във Великотърновски регион.

С молебен за здраве, отслужен от отец Асен в катедралния храм на Велико Търново „Рождество Богородично“ стартира днес предизборната кампания на Коалиция ГЕРБ-СДС. Службата и събитието преминаха при спазване на всички противоепидемични мерки. Присъстваха всички кандидати за народни представители.

Водачът на листата проф. д-р Костадин Ангелов дари икона на свети Мина – закрилник на дома и семейството и покровител на лечителите, на катедралната църква.

Проф. Ангелов пожела здраве, силен дух, непоколебима вяра и светлина на кандидатите за народни представители и сподели още, че се надява, че цялата кампания ще премине под знака на взаимно уважение.

Коалиция ГЕРБ-СДС е под номер 28 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Платена публикация