Денят

Венелин Иванов е новият президент на Ротари клуб – Велико Търново

Венелин Иванов е новият президент на Ротари клуб – Велико Търново. Ротацията на постовете и церемонията по размяната на огърлиците между президентите се състоя снощи в Арбанаси и така по традиция беше дадено началото на новата ротарианска година.

Ротация на постовете имаше също в Сателителен Ротари клуб „Павликени – Бяла черква“, Ротаракт и Интеракт клубовете.

Изпращаме трудна година, но съм щастлив, че въпреки наложените ограничения, работата на клуба не спря нито за миг и успяхме да осъществим много наши инициативи, посочи паст президентът Мирослав Генов.

Венелин Иванов каза, че се надява новата ротарианска година да бъде успешна и да не бъде белязана от кризи, каквито преживяхме през последните месеци. Ще продължим с добротворството не само за местата, в които живеем, но и в цялата страна. Ще се опитаме да надграждаме и с новия борд да реализираме нови, успешни проекти, допълни той.

Паст президентът Мирослав Генов, Валентин Михайлов – елект президент и секретар на клуба, Мартина Маринова – церемониал майстор и Нестор Несторов – касиер са новите членове на Борда на РКВТ.

Тържеството снощи беше уважено от кмета Даниел Панов, който е и почетен член на Ротари клуб – Велико Търново.

Той поздрави ротарианците и сподели, че е щастлив, че е част от голямото семейство на Ротари. Вие работите не само за имиджа на града, но и за просперитета и развитието на историческата и духовна столица на България. Благодаря ви, че в трудната ковид година, вие бяхте едни от първите, които се отзоваха и дариха апаратура на областната болница, каза Панов.

Той подчерта, че ротарианците са родолюбци и заяви надежда, че добрините, които правят, ще им се върнат стократно.