Община

Велико Търново отново даде пример – стотици подкрепиха Никол в битката с болестта

Депутатът Станислава Стоянова, областният управител проф. Любомира Попова, председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов, кметът на Общината инж. Даниел Панов, общински съветници, стотици граждани и ученици запълниха до краен предел залата на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов” за благотворителен концерт в помощ на Никол Владкова. 18-годишното момиче има спешна нужда от финансова подкрепа, тъй като страда от сарком на меките тъкани.

„Няма как да не изразя възхищението си от това, което виждам. Тази вечер Велико Търново отново даде пример на цяла България – за единство, за солидарност, подкрепа, за доброта. Жителите на българската историческа и духовна столица и най-вече – нашите деца, имат добри сърца. А урокът, който всички трябва да научим, е един: Доброто винаги побеждава!
Гордея се с децата и младите хора на Велико Търново. С всички благотворителни инициативи те доказват, че са поели по правилен път в живота.
Благодаря ви, скъпи млади великотърновци! Вие правите много и съм сигурен, че и това начинание ще е успешно и Никол ще победи! Благодаря на вашите родители и семейства за възпитанието, което са ви дали. Благодаря и на вашите учители! Нека вашият пример служи за подражание на цяла България! Вие – с вашите добри сърца и дела, успявате да научите и политиците да бъдат добри! Още веднъж – гордея се с вас! Благодаря и на всички, които помагат и подкрепят Никол.” – това каза, развълнуван от съпричастността на великотърновци, кметът инж. Даниел Панов.

Концертът бе организиран от съучениците на Никол от ПМГ „Васил Друмев”, а участие в него взеха Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, Искрен Пецов, Галин, хип-хоп групата „БНР – бандата на ръба“, духовият оркестър при НВУ „Васил Левски“, както и местни изпълнители: СК „Зоки“, „Търновска царица“, Лилия Ангеличева, Гергана Стоянова и Александър Момински от Горна Оряховица.