Политика

Великотърновските депутати от ГЕРБ със съвместни приемни за жителите на Горна Оряховица и Лясковец

Поредните съвместни приемни за граждани организират народните представители от парламентарната група на ГЕРБ, избрани от великотърновския регион. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов ще разговарят с жители на Горна Оряховица и Лясковец на 5 октомври /понеделник/.

От 10.30 ч. в понеделник ще започнат срещите на народните представители с горнооряховчани. Приемната в Г. Оряховица ще се проведе в офиса на ПП ГЕРБ, на пл. „Георги Измирлиев“ №4. За предварителни записвания тел. 0882336306.

В Лясковец общата приемна за граждани на тримата депутати е с начало 13.30 ч., също в понеделник. Тя ще се проведе в сградата на Общината, в залата на Общинския съвет. За предварителни записвания – 0882336312.

По време на срещите и в двата града, на разположение на хората ще бъдат и представители на местната власт.

Тримата депутати заедно представляват общо 6 от постоянните комисии в парламента – комисията по труда, социалната и демографска политика, комисията по транспорт, земеделската комисия, тази по образование и наука, енергийната комисия и комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Преди дни Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов проведоха съвместна приемна и за жителите на Велико Търново, а до края на годината срещи в такъв формат ще се състоят и в останалите общински центрове от областта.