Политика

В Килифарево поискаха жени да управляват града и общината, подкрепят Виктория Николова и Ирена Стасинопулу

Крайно време е Килифарево и Велико Търново да бъдат управлявани от жени, с това искане започна предизборната среща на кандидатите от „БСП за България“ в града. Издигнатата за кмет на Килифарево Виктория Николова получи силна подкрепа от своите съграждани, които й пожелаха да спечели надпреварата още на първи тур. Тя от своя страна представи амбициозна програма за превръщане на Килифарево в модерен град.

„Живеем в дигитален свят, знаете колко важно е да имаме видеонаблюдение. По-малки населени места от нас се справят, а ние? Сигурността за мен ще бъде приоритет. Искаме по-добра инфраструктура, по-добър транспорт! Имаме няколко места за отдих, трябва да погледнем напред в бъдещето с по-добро озеленяване и създаване на повече паркове“, сподели част от приоритетите си Виктория Николова.
Тя получи пълна подкрепа от кандидата за кмет на общината Ирена Стасинопулу и силната листа с кандидати за общински съветници.

„Както една жена подрежда своя дом, така може да подреди своя град и община. Жените се борим наравно с мъжете и често имаме повече енергия и желание за работа. Имаме силна платформа и ако бъдем избрани ще работим заедно, аз като кмет на община Велико Търново, а Виктория като кмет на Килифарево“, каза Ирена Стасинопулу.

Водачът на листата на „БСП за България“ Михаил Михалев представи кандидатите за общински съветници. Сред присъстващите бяха Петко Тюфекчиев(1/103) Светлана Бояджиева(1/105), Михаил Стойчев(1/106), Симона Лазарова(1/108), Йордан Свраков(1/109), Желка Денева(1/111), Марио Иванов(1/113), Красин Каракоцев(1/115), Стефани Велева(1/117), Никол Григорова(1/119) и Стефан Стоянов(1/125). Всички те обещаха да се борят Килифарево да възвърне старата си слава.

„Скоро не съм виждал толкова пълна зала. Виждате, че ние нямаме високопарни кампании, защото единственото, което обещаваме е да работим за хората. Килифарево заслужава своето достойно развитие“, каза кандидатът за общински съветник Михаил Стойчев, който е историк и уредник на музея в града.
Кандидатът за кмет на Килифарево, кандидатът за кмет на общината и листата на „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетините!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ