Любопитно

„Бъдители“ гостуват на Градския ученически парламент

Лектори от фондация „Бъдители“ ще гостуват за втори път на Градски ученически парламент във Велико Търново по покана отново на председателя му Савина Иванова. Събитието ще се проведе в художествена галерия ,,Борис Денев” на 9 – ти март (събота) от 16:00 часа.

Лекторите Биляна Панталеева – бизнес обучител, управител на “Ойро Ивент” и председател на фондация “Бъдители”, Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика „ОЙРОШПЕД“ АД и Наталия Кирилова – собственик и изпълнителен директор на компания за дигитален маркетинг „Digital Marketing Group“ ще говорят на тема “Професионално ориентиране”, като ще дадат ценни съвети от практиката си.
Повече за лекторите:https://buditeli.bg/?page_id=144
Градския ученически парламент във Велико Търново е една от водещите младежки организации на територията на страната. Създаден е от група ентусиасти през 2001 година, които искат да запълнят свободното време на младите хора в града с различни кампании и спортни събития.

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВА „БЪДИТЕЛИ“:
www.buditeli.bg
Фондация „Бъдители“ обединява успешни личности с различни професии, които искат да дадат добавена стойност на обществото като споделят полезния си опит с младите хора в България. Те обичат работата си и не спестяват ноу-хау в изцяло безплатните лекции, на които присъстват ученици и студенти от различни възрасти. Според тях мотивацията идва от личния пример, а вдъхновението е от енергията, която излъчват докато говорят за любимата професия. Инициативата е създадена преди почти четири години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 40 училища и университети, където са се срещнали с около 4 000 млади хора.

„Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!