Община Спорт

Билетите за мача с ЦСКА в продажба от днес, остават по 8 лв.

Билетите за чакания с огромен интерес мач между „Етър“ и ЦСКА-София са в предварителна продажба още от днес. Цените няма да бъдат завишавани, въпреки че „виолетовите“ посрещат лидера в класирането, който има осем поредни победи. От „Етър“ вече се заканиха, че искат да спрат победната серия на ЦСКА-София.

По 8 лв. ще струват билетите за мача, а за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти те ще са отново по 4 лева. Ползващите 50 % намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.

Още от днес всички желаещи могат да купят билети в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“ на стадион „Ивайло“ вляво от централния вход. От вторник талоните ще се продават освен там, също и в Туристическия информационен център „Царевград Търнов“ в центъра на града. Също от утре за продажба на билети от 11:00 ч. ще е отворена и касата пред стадион „Ивайло“.

Мачът между „Етър“ и ЦСКА-София е в събота, 30 октомври, от 14:45 ч. Със сигурност по трибуните ще има рекорд по посещаемост за този сезон във Велико Търново, над 2000 фенове на „червените“ са очаквани организирано за двубоя.

„В събота касите ще отворят от 12:00 ч., а входовете за влизане ще са отворени от 12:30 ч.“, съобщи управителят на ОП „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов.

От футболния клуб апелират към привържениците да си закупят билети предварително, за да избегнат струпванията в последния момент пред касите непосредствено преди мача.