Денят Любопитно

Ако ви се рисува и твори, хайде на пленер днес

Пленер по фотография, изобразително изкуство, творческо писане и актьорско майсторство ще се проведе днес във Велико Търново.

Организатори са творците от ВЪЛНАТА. Всички са добре дошли, казват те и канят повече хора да отделят неделята си, 21 април, за малка доза изкуство.

Пленерът ще се проведе в кв. „Асеневци“, в близост до индустриалната зона. Мястото е прекрасно както за рисуване, така и за фотография – има изглед към Янтра и планината, също така порутените къщи биха били прекрасно вдъхновение, посочват от ВЪЛНАТА.

„Срещата е в 11.00 часа пред паметника „Майка България“. Желателно е да си носите сандвичи, вода и добро настроение, защото ще останем там цял ден. (Всеки е свободен да си тръгне, когато си пожелае.) Придвижването ще се извърши пеш или с автобус (ще решим на място). Целта на пленера е главно забавление. При всякакви възникнали въпроси може да се обърнете към организаторите, относно техника на изпълнение на избраната от вас задача или други технически проблеми)“, се посочва в поканата към всички.

Участието е безплатно!

ВЪЛНАТА е Училищен арт проект, по идея на четири ентусиазирани младежи на по 17 години.