Култура

Ross’N Lorina с концерт във Велико Търново

Росен и Лорина (Ross’N Lorina) отново ще изнесат концерт във Велико Търново, този път на откритата сцена на проекта „Арт лято”. Двамата ще забавляват публиката на 4 август (петък), от 21:00ч., около паметника на Асеневци и ХГ „Борис Денев”, а входът е свободен.

Росен Пенчев и Лорина Камбурова са актьори, запознават се на снимачната площадка на българо-турската фентъзи продукция „Ездачи”, а през 2013г. създават дуета  Ross’N Lorina. Свирили са на различни фестивали в България, имат участие и в Македония. За Общинското радио двамата споделиха, че Велико Търново е едно от любимите им места.

Имат около 30 авторски парчета, но свирят и кавъри. Повече за дуета и концерта им в старата столица чуйте от прикачения файл, а цялото интервю с Росен и Лорина, както и най-новата им песен – „Сънувам лятото”, може да чуете утре (2 август) в предаването „Арт кафе”, от 15:30ч.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone