Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7396 BGN
1 GBP = 2.26492 BGN
Велико Търново домакинства среща на Центровете за обществена подкрепа

Велико Търново домакинства среща на Центровете за обществена подкрепа

Добавена: 22.05.2014г.Старата столица ще бъде домакин на Четвъртата междурегионална среща за обмяна на опит на Центровете за обществена подкрепа. Двудневният форум ще се проведе на 29 и 30 май в хотел „Етър” и се организира от Международна социална служба - България и Община Велико Търново.
Официалното откриване ще бъде в 13:00 часа на 29 май, като на срещата ще присъстват 21 Центрове за обществена подкрепа от 19 общини в страната.
Официален гост на събитието ще бъде Ева Жечева – председател на Държавната Агенция за закрила на детето.
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Разширяват пътни участъци между Велико Търново и с. Леденик
Добавено: 02.03.2017г. 

Участъци от пътя между Велико Търново и с. Леденик, чието начало е след разклона от главното трасе I-4 София – Варна, ще бъдат разширени. Дейностите ще започнат през втората половина на месеца, щом заработят асфалтовите бази. Така ще бъде подобрена организацията на движение между старопрестолния град и селата Леденик, Шемшево, Буковец и

Местната власт кани зрелостници на форум за бъдещето на младите хора
Добавено: 28.10.2016г. 

Местната власт кани зрелостници от училищата на територията на община Велико Търново на форум за бъдещето на младите хора. Инициативата е на председателя на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов и е по повод Деня на народните будители – 1 ноември.