Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.73774 BGN
1 GBP = 2.65413 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Две книги за живота и радостта от него представи Ивинела Самуилова
Добавено: 07.06.2012г. 

Как да бъдем, да правим и да имаме всичко, което пожелаем? На тези въпроси отговаря писателката Ивинела Самуилова, която представи пред великотърновци своите две книги – „Животът може да е чудо” и „Ако животът не е чудо”. Уникалното в двете издания е вплитането на практическа психология и художествена измислица, а прототип на главния герой в тях е психологът Алексей Бъчев.

„Комикадзе” с благотворителна изложба, парти с маски и комикс работилница в клуб „Таралеж”
Добавено: 31.10.2014г. 

Младите таланти от Комикс клуб „Комикадзе” организират благотворителна комикс изложба, парти с маски и комикс работилница днес в клуба за културни инициативи „Таралеж”, намиращ се на Самоводската чаршия във Велико Търново.