Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.85229 BGN
1 GBP = 2.33017 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Творци от България и чужбина възраждат скулптурния парк в Габровци
Добавено: 02.07.2014г. 

Петнадесет чуждестранни и български автори, работещи в областта на лендарта, творят до 14 юли в района на великотърновското село Габровци и махала Дупини. Артистите участват в третото издание на Международен симпозиум „Изкуство - Природа Габровци 2014“организирано от Арт група „Дупини”. В природата като контекст и с природата като материал две седмици

Видеопрожекции и срещи със солисти съпровождат „Сцена на вековете”
Добавено: 14.07.2013г. 

За втора година Летен оперен фестивал „Сцена на вековете” ще бъде съпроводен от паралелни събития, които са част от проекта на Община Велико Търново „Създаване и промотиране на иновативни културни събития – Летен оперен фестивал „Сцена на вековете” по ОП „Регионално развитие” 2007-2013. Те включват видеопрожекции от фестивала през миналата година, срещи със солистите и младите звезди на Софийската опера и балет и разходка „Зад кулисите” на сцената на крепостта