Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75128 BGN
1 GBP = 2.56519 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Иконотворци от Велико Търново и Букурещ правят съвместна изложба
Добавено: 24.06.2010г. 

Изложба “Диалог” подреждат в петък иконотворци от катедра “Църковни изкуства” при ВТУ “Св.св. Кирил и Методий” и от катедра “Свято изкуство” при Букурещкия университет. Това е втората съвместна изложба на преподаватели и студенти от двата вуза.

Фотографии на православните храмове в България подредиха в парк “Марно поле”
Добавено: 16.05.2011г. 

80 фотографии на православни храмове, скални църкви, манастири и стенописи в България, подредиха днес в парк “Марно поле” в старата столица. Пътуващата експозиция, обиколила около 16 града и населени места в страната ни, е дело на Светлозар Стоянов, студент-богослов в Софийски университет “Св. Климент Охридски”.