Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.48428 BGN
1 GBP = 2.46326 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Изложба, посветена на 185-годишнината от рождението на П. Р. Славейков гостува на Велико Търново до края на годината
Добавено: 16.11.2012г. 

Представителна изложба под надслов „Да видят всички по света, че българский народ живее…”, посветена на 185-ата годишнина от рождението на Петко Рачев Славейков, ще бъде открита от 16 часа днес в музей „Възраждане и Учредително събрание” във Велико Търново. Това е поредната експозиционна проява, с която Националният литературен музей гостува на РИМ-Велико Търново.

Тетър „Весел” със специалната награда на журито от международния фестивал на изкуствата в Шанхай
Добавено: 18.10.2010г. 

Театър „Весел” се завърна от участие в 12-ия международен фестивал на изкуствата ”Златната магнолия” в Шанхай, Китай. В престижния форум великотърновската трупа участва със спектакъла „Храбрият оловен войник”, по Андерсен.