Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75821 BGN
1 GBP = 2.69435 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Със златен печат подпечатват вече документите в къщата-музей „Емилиян Станев”
Добавено: 28.05.2012г. 

Със златен печат ще бъдат маркирани вече документите в къщата-музей „Емилиян Станев” във Велико Търново. Това се случва след тържественото удостояване на културната институция с престижната награда в София. Церемонията се състоя в музея на Петко и Пенчо Славейкови в столицата. „По думите на организаторите това е бонус към по-нататъшните ни проекти и идеи.

Създават онлайн платформа, която събира мнения и препоръки за подготовката на Велико Търново за ЕСК
Добавено: 12.08.2013г. 

Граждани, творци, общественици, учени и културни мениджъри от всички културни среди могат да участват в разработването на стратегия в подготовката на Велико Търново за Европейска столица на културата през 2019-а. За тази цел ще бъде създадена онлайн платформа, която екипът, разработващ концепцията, е нарекъл шеговито „Министерство на културата и щастието”.