Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.80161 BGN
1 GBP = 2.67995 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Ханът „Хаджи Николи” с голяма награда от туристическата борса „Ваканция и СПА Експо”
Добавено: 18.02.2013г. 

Със златния приз на списание „Туризъм и отдих” бе удостоен ханът „Хаджи Николи” във Велико Търново по време на Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо”, което се проведе в София.

Маестро Данчев с престижното отличие „Филип Аврамов” от туристическия празник „Песните на България” в Трявна
Добавено: 10.07.2013г. 

Маестро Иван Данчев бе отличен на туристическия празник „Песните на България” в Трявна със специалния приз на името на създателя му Филип Аврамов. 25-тото юбилейно издание се проведе в два фестивални дни.