Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.59283 BGN
1 GBP = 2.49246 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

142 години от „Многострадалната Геновева” – първият спектакъл на търновска сцена
Добавено: 13.03.2012г. 

С три половинчасови мини-филма за великотърновските актьори Стилиян Анастасов, Иван Евстатиев и Дочка Кънева ще бъде отбелязана 142-ата годишнина от представянето на първия спектакъл във Велико Търново – „Многострадалната Геновева” от Лудвиг Тик. Немската драма по средновековна легенда е с преводач Павел Тодоров. Подготвянето на театралното представление в читалище „Надежда” предизвиква истинско раздвижване във Велико Търново,

Показват красотата на Рила и Пирин в изложба
Добавено: 06.04.2010г. 

Националните паркове „Рила” и „Пирин” ще бъдат представени с изложба във Велико Търново. Тя се организира от РИОСВ – Велико Търново и дирекциите на двата парка. Неин домакин е Регионалната народна библиотека “П. Р. Славейков”.