Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.48925 BGN
1 GBP = 2.47495 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Представиха парк „Боруна” като успешен модел за култура
Добавено: 20.06.2014г. 

На конференция „Парковете на Велико Търново” бе представен анализ на състоянието на успешните практики на парковете и на социализацията на открити пространства в четирите пилотни обекта, включени в проект CultTour: България, Велико Търново – парк „Боруна”; Гърция, Александруполис – Национален парк на Независимостта; Италия, Таранто – Градините на Перипато; Румъния, Сибиу – Лятната резиденция на Самуел фон Брукентал.

Деца аутисти показват творбите си в галерия “Ателие” на Самоводската чаршия
Добавено: 28.06.2011г. 

Изложба под наслов “Емоция” ще бъде представена в сряда от 18 часа в галерия „Ателие” на Самоводската чаршия във Велико Търново. В нея ще участват със свои творби деца аутисти и деца със специфични образователни потребности от Дневния център за деца с увреждания във Велико Търново.