Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.79896 BGN
1 GBP = 2.19761 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Средновековният Търновград оживява на крепостта Царевец
Добавено: 26.03.2015г. 

Моменти от всекидневието на средновековния Търновград ще бъдат представени на 4 април от 10 до 14.30 часа на крепостта Царевец, като част от ХІІ-то изложение „Културен туризъм” в старата столица.

Откриха официално обновения детски отдел на библиотеката в Елена
Добавено: 03.04.2015г. 

На събитието присъстваха кметът на община Елена инж. Дилян Млъзев, председателят на Общинския съвет Валентин Гуцов, общински служители и деца. Официални гости бяха директорът на Регионална библиотека – Велико Търново Иван Александров.