Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.56717 BGN
1 GBP = 2.46948 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Любовта към литературата събира поети в проект „Четири”
Добавено: 26.05.2011г. 

Премиера на стихосбирката си „Четири”, обединяваща творческите търсения на четирима напълно различни по темперамент и стил автори, представиха в книжарница „Хеликон” вчера. Весислава Савова, Иван Христов, Ина Крейн и Павлина Гатева са членове на проект, стартирал в началото на годината. Поетичното издание „Четири” събира

Пуснете на свобода любимата си книга
Добавено: 20.04.2010г. 

Буккросинг стартира днес за пръв път във Велико Търново. У нас световната практика за “освобождаване” и обмен на книги се реализира едва сега, като в старата столица на три места може да пуснете на свобода любимата си книга. Пунктовете са във фоайето на общината