Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.73574 BGN
1 GBP = 2.29746 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Библиотечни специалисти от три области на двудневен форум във Велико Търново
Добавено: 31.05.2013г. 

Предоставянето на различни видове електронни услуги и използването им в библиотеките. Това е основна тема на двудневния форум „Е-услугите – програма за устойчивост и възможности за партньорство с местната общност”, чийто домакин са Изложбените зали „Рафаел Михайлов”. Четири работни групи от областите Габрово, Велико Търново и Ловеч обсъждат възможностите за развитие на различен тип услуги

Студентите от пленера за млади художници показаха уловени фестивални мигове на платна
Добавено: 25.07.2015г. 

Днес във фоайето на „Интерхотел Велико Търново“ студенти-художници от трети курс показаха картините си, които представят уловени моменти от Международния фолклорен фестивал. Художниците са присъствали на всяка концертна вечер в Летния театър, за да уловят фестивалните мигове. Пленерът се провежда за единадесети път, под ръководството на доц. Колев от Великотърновския университет.