Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75679 BGN
1 GBP = 2.76052 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

UN BESO празнува 4-ти рожден ден със салса парти до зори и безплатни уроци
Добавено: 13.01.2015г. 

Най-горещата точка в България този уикенд ще бъде в UN BESO art & dance center, където ще бъде отбелязан четвъртият рожден ден на най-големия великотърновски денс център. Градусите ще се повишат още в ранния следобед в събота. От 14:30ч. в UN BESO art & dance center, който се намира на етаж 4 в Мол Велико Търново,

Българо-британска експедиция проучва Никополис ад Иструм
Добавено: 28.07.2010г. 

Българо-британска експедиция започна проучвания на Никополис ад Иструм по мащабен петгодишен проект. 15 български специалисти и студенти и 55 англичани участват в първия етап на разкопките. 3400 лв. е бюджетът за това археологическо лято, а стойността на целия проект е 1 млн. паунда,