Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.81972 BGN
1 GBP = 2.26409 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Изложбените „Рафаел Михайлов” с четири литературни събития през октомври
Добавено: 05.10.2016г. 

Над 120 автори от 12 държави са включени в Четвъртото издание на литературния алманах „Есен 2016” на Сдружение „Сръбско-българско приятелство”. Десет от творците са от Велико Търново и Горна Оряховица – Таня Мезева, Ивелина Цветкова, Дора Евтимова, Павлина Григорова, Петър Пацев и др.

Академична научна конференция на тема „Полетът на „Чайка“ – 120 години по-късно. Поетика – контекст – интерпретация“ ще се проведе днес във ВТУ
Добавено: 13.05.2016г. 

Академична научна конференция на тема „Полетът на „Чайка“ – 120 години по-късно. Поетика – контекст – интерпретация.“ ще се проведе днес във втора аудитория на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ от 11:00ч. Конференцията ще открие проф. Владимир Игнатовски от НАТФИЗ с доклад на тема „Чайка“ – Чехов и Станиславски през погледа на Пьотр Ярцев.