Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75647 BGN
1 GBP = 2.33309 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Идва деветият Дикси Джаз Фест
Добавено: 02.06.2016г. 

Eдно от най-любимите и най-цветните музикални събития във Велико Търново - Дикси Джаз Фест, отново ще събере приятелите на джаза през юли. Трите концертни вечери на 7, 8 и 9 юли ще предложат на публиката качествена музика и интересни наши и чужди джаз проекти. Тази година фестивалът за малко ще изневери на традиционното си място

Пиесата „Максималистът” по Станислав Стратиев играят младежите от Студентския театър
Добавено: 21.05.2012г. 

Студентите от театъра към Педагогическия факултет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” играха премиерно в арт-фоайето на Пети корпус представлението „Максималистът” по пиесата на Станислав Стратиев. Режисира ги Георги Василев.