Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.73006 BGN
1 GBP = 2.60395 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

„Свят за лудите” представи в старата столица поетесата Ники Комедвенска
Добавено: 06.03.2013г. 

Стихосбирката „Свят за лудите” представи снощи във Велико Търново поетесата Ники Комедвенска. Тя се срещна със своите читатели в сградата на Регионалната народна библиотека „П. Р. Славейков”. Изданието засяга и мъжката, и женската гледни точки, за да може да се постигне максимална обективност на заобикалящата ни действителност.

Нов медиен речник представят Великотърновският и Софийският университети
Добавено: 29.09.2010г. 

Нов медиен речник ще бъде представен днес по време на кръгла маса на тема “Цифровизацията и думите на медийния преход”. Речникът „Думите на медийния преход” е създаден от доц. д-р Маргарита Пешева, проф. дфн Милко Петров, гл.ас. д-р Мария Попова, проф. дфн Христо Кафтанджиев