Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.55249 BGN
1 GBP = 2.48454 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Светлозар Златев уреди изложба с 30 свои икони
Добавено: 12.02.2013г. 

30 икони, изписани върху дърво, показва на великотърновската общественост Светлозар Златев. Изложбата, подредена в отдел „Изкуство” на Регионалната библиотека „П. Р. Славейков” на улица „Краков”, се открива днес в 17.30 часа. Иконописецът работи по класическа темперна техника, съобразена с правилата на старите зографи и православния канон.

Куклен театър ВЕСЕЛ покани и „Жабокът цар“
Добавено: 21.01.2014г. 

В събота, 25-и януари, от 11.00 ч. в читалище „Искра”, на сцената на театър ВЕСЕЛ гостува спектакъл на Държавен куклен театър Русе. Представлението е „Жабокът цар“ по Братя Грим. Великотърновските малчугани ще се насладят на една истинска приказка за приятелството от приказната съкровищница на Братя Грим. Драматизацията е на Веселин Бойдев, а текстът на песните – на Славчо