Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7396 BGN
1 GBP = 2.26492 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Над 2000 участника идват на 13-тия Международен ромски фестивал
Добавено: 30.05.2016г. 

За тринадесета поредна година Център "Амалипе" и Община Велико Търново организират Международен детски ромски фестивал "Отворено сърце" в дните 3, 4 и 5 юни в парк "Марно поле" - събитие, в което ръка ще си подадат за пореден път над 2000 участници от различните етноси в България, както и чуждестранни групи от Китай, Македония, Румъния,

"Заверата" - първата стая на загадките във Велико Търново отваря врати на 1 октомври
Добавено: 29.09.2015г. 

Първата „Стая на загадките” във Велико Търново е с име „Заверата” и ще бъде отворена за посетители от 1 октомври. в нея участниците ще могат да се потопят в духа на възрожденска България и да станат част от Тайния революционен комитет за организиране на въстание.