Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.54501 BGN
1 GBP = 2.47981 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Виртуозът Минчо Минчев и “Софийски солисти” свирят на великотърновска сцена, театърът поставя и “Васа Железнова”
Добавено: 31.10.2010г. 

Своя 60-ти рожден ден ще отбележи именитият цигулар Минчо Минчев на сцената на Музикално-драматичния театър “Константин Кисимов” в понеделник, 1 ноември. Концертът е част от турнето “Бележити българи” с участието на самия Минчев, Ива Милетич и световноизвестния камерен ансамбъл „Софийски солисти”.

Изложба, посветена на Освободителната война, представя РИМ – Велико Търново
Добавено: 28.02.2011г. 

Камерна изложба по повод 133 години от Освобождението на България подготвя Регионален исторически музей – Велико Търново. Целта на експозицията “Паметни свидетелства от Освободителната война” е да представи малко известни експонати – снимки, лични документи, отличия и оръжия на българските опълченци.