Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.41317 BGN
1 GBP = 2.37387 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Тринити Фарм Фест за трета година край Велико Търново
Добавено: 27.08.2012г. 

За трета поредна година в къмпинг между селата Самоводене и Първомайци ще се проведе музикалният фестивал „Тринити Фарм Фест”. Събитието се организира от „The Brothers of Bass Soundsystem”. На открита сцена от 6 до 8 септември ще звучат джаз, електро-суинг, фънк, соул, рап, джази-тек.

Група за изворен фолклор взе наградата на областния управител
Добавено: 05.06.2010г. 

Областният управител доц. Пенчо Пенчев връчи специалната награда на губернатора на група за изворен фолклор към народно читалище „Добра надежда” – с. Караисен, община Павликени. Отличието е за талантливото им представяне на фолклорния фестивал „Балканфолк 2010”.