Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75191 BGN
1 GBP = 2.74003 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

960 библиотеки в страната са оборудвани по програмата „Глобални библиотеки”
Добавено: 30.05.2012г. 

960 библиотеки от цялата страна са оборудвани по Програмата „Глобални библиотеки”, коментира регионалният мениджър Николай Марков. Днес той участва в работна среща по проекта на тема „Модерната глоб@лна библиотека – нови възможности”, чийто домакин бе РНБ „П.Р.Славейков”. От оборудваните със съвременна техника и безплатен безжичен интернет библиотеки у нас 70 процента са в малки населени места.

Румен Нечев и Янко Ненов с изложба във Велико Търново
Добавено: 17.07.2012г. 

Любовта към правенето на изкуството и студентските години, прекарани във Велико Търново. Това обединява двамата художници Янко Ненов и Румен Нечев, които днес откриват първата си съвместна изложба в картинната галерия на хан „Хаджи Николи” в старопрестолния град. Пътешественикът Ненов, който твърди, че „живее чрез изкуството и това е неговата суета”, се представя с миниатюрна резба върху чемширово дърво.