Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.73666 BGN
1 GBP = 2.24576 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Църквата „Свети Георги” в Арбанаси ще бъде включена в туристическите маршрути за сезон 2013-а година
Добавено: 14.11.2012г. 

До края на март-началото на април догодина църквата „Свети Георги” в архитектурно-музейния резерват Арбанаси ще бъде реставрирана и включена в туристическия маршрут на екскурзоводите през новия летен сезон. Час и половина ще бъде времетраенето на екскурзоводската обиколка, каза на брифинг днес кметът на Община Велико Търново Даниел Панов.

СОУ „Емилиян Станев” с празнични коледни концерти
Добавено: 10.12.2014г. 

С концерт на най-малките ученици от І до ІV клас започнаха предколедните прояви в СОУ „Емилиян Станев”. Децата от частното училище по изкуства в село Русаля са специални гости на програмата днес, съобщи директорът на училището Кина Котларска. Следващата изява е на Оркестъра и неговата духова секция. Младите музиканти ще свирят на сцената в конферентната зала на Община Велико Търново