Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.72198 BGN
1 GBP = 2.51269 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Музеят представя археологически находки от Арбанаси
Добавено: 01.10.2015г. 

От 5 октомври 2015 г. в рубриката „Непознатото наследство” (Из тайните на миналото) Регионален исторически музей-Велико Търново представя археологически находки от село Арбанаси. Най-любопитните предмети открити при проучвания в арбанашки църкви и некрополи и тяхната история в 5-минутен клип с 3D анимация могат да се видят през целия

Наградиха победителите в областния кръг на международния конкурс „С очите си видях бедата”
Добавено: 01.06.2015г. 

В Регионална библиотека „П.Р. Славейков” във Велико Търново наградиха 15 малки творци, които участваха в международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата”. В областният кръг на мероприятието са се включили деца от цялата област, като рисунките в надпреварата са били над 120. Малките художници от Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени, Лясковец, Елена и Свищов показаха как трябва да сме съпричастни, когато видим бедата. Творбите са били разпределени в три категории.