Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.83336 BGN
1 GBP = 2.25964 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Велико Търново отбеляза 110-ата годишнина от рождението на Камен Зидаров
Добавено: 22.05.2013г. 

Десетки старостоличани се събраха в сградата на Регионалната народна библиотека „П. Р. Славейков”, за да си спомнят за твореца Камен Зидаров. През 2012-а се навършиха 110 години от рождението на големия български писател и драматург– „авторът на великотърновския театър”.

Десети международен фестивал на военните оркестри
Добавено: 10.09.2016г. 

С десетият международен фестивал на военните оркестри във Велико Търново ще започнат на 21 септември предпразничните прояви по случай честването на 108-мата годишнина от обявяването на Независимостта. В юбилейното издание на фестивала ще участват духовите състави на трети армейски Солунски корпус от Гърция, Представителен оркестър на военноморските сили от гр. Констанца – Румъния, Македонският представителен военен оркестър, Пловдивския оркестър на военно-въздушните сили и Фестивалният военен духов оркестър към НВУ „Васил Левски” в старата столица.