Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.45177 BGN
1 GBP = 2.46901 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Делегация от Велико Търново заминава за Япония днес
Добавено: 10.10.2010г. 

Делегация от Велико Търново, водена от кмета на общината д-р Румен Рашев, заминава за Япония днес. В градовете Нара и Киото от 12 до 15 октомври ще се проведе конференция на Световната лига на историческите градове.

Стартира състезателната програма от Международния конкурс за млади изпълнители на класическа музика
Добавено: 06.06.2014г. 

С теглене на жребий стартира състезателната програма за инструменталистите от Международния конкурс за млади изпълнители на класическа музика. 80 деца от 4 до 16-годишна възраст ще участват в първия по рода си форум в старата българска столица. Те са възпитаници на музикални школи и училища от страната, Германия, Турция, Русия и Китай. Известният пианист и композитор проф. Филип Павлов е председател на журито, което ще оценява таланта и дарбата на