Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7687 BGN
1 GBP = 2.74425 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Дебютния си роман представи снощи Марио Трифонов
Добавено: 07.06.2011г. 

Дебютния си роман, наречен „Най-добрата в играта”, представи снощи на великотърновската публика Марио Трифонов – дългогодишен главен редактор на редица женски списания и настоящ редактор на популярно мъжко списание. Иронично-романтичната история проследява поредицата от дни в живота на една жена, отдадена на своята работа

Сдружение „Седянка” в подкрепа на филма за Левски
Добавено: 06.08.2013г. 

50 членове на Сдружение „Седянка” ще вземат участие във филма за Васил Левски на режисьора Максим Генчев. Снимките са предвидени за 27 август, а пазителите на българските традиции от Велико Търново, Горна Оряховица и Елена ще участват в масова сцена, която ще се заснеме в Мъглиж,