Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.80694 BGN
1 GBP = 2.73199 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Велико Търново става средище на световна организация на общностните културни центрове
Добавено: 23.09.2014г. 

Велико Търново ще бъде домакин на първата световна среща на културните центрове и техните мрежи. Форумът се открива утре и се очаква да посрещне представители на около 50 страни от 5 континента, съобщи д-р Надежда Савова – Григорова, директор на Международния съвет на самодейните средища. По думите й срещата не е обикновена конференция, а историческа. Очаква се с нея да бъде поставено началото

Фестивал на свободната книга във Велико Търново за Деня на славянската писменост
Добавено: 21.05.2013г. 

Велико Търново се включва във Фестивала на свободната книга за 24 май. Свободната книжарница в старата столица ще бъде в парка „Марно поле”, от 15 до 18 часа. Там в Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост всеки желаещ ще може да донесе ненужните му вече книги,