Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.57449 BGN
1 GBP = 2.46917 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Още музика и кино край „Асеневци”
Добавено: 17.07.2014г. 

Още музика и кино ще има този уикенд на сцената на „Арт лято” край паметника на „Асеневци”. Съботната вечер на 19 юли ще започне в 21,00 ч. с концерт на класическа китара и пиано. Младите музиканти Петър Петков (китара) и Христо Турлаков (пиано) ще представят джаз вариации от Claude Bolling. В 22,30 ч. продължава модулът „Повече от кино” на проект „Арт лято

Художникът Атанас Тотляков с награда от Община Велико Търново
Добавено: 22.05.2013г. 

Атанас Тотляков е тазгодишният лауреат на наградата на Община Велико Търново в рамките на Деветнайсетата изложба на художниците педагози, която се открива от 17.30 часа днес в залите „Рафаел Михайлов”.