Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7636 BGN
1 GBP = 2.32229 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Змей и четири принцеси посреща Театър ВЕСЕЛ
Добавено: 23.09.2014г. 

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 27 септември от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново, гостува спектакъл на Държавен куклен театър – Русе. Любителите на кукленото театрално изкуство ще се срещнат с четирите принцеси в „Принцесите и Змея“ по Милада Машатова.

Великотърновски художник с презентация във Виена
Добавено: 12.11.2013г. 

От 9 – ти до 14 – ти октомври във Виена / Австрия / се проведе Vienna Fair „The new contemporary” /Панаир за съвременно изкуство/, където младият великотърновски художник Нестор Ковачев участва, представен от галерия „Хайке Куртце” със самостоятелна презентация на серията „Фабрика за мисли или дълбоко замръзнала археология на знанието”. Серията се състои от 34 портрета на интелектуалци, активисти, философи