Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.51945 BGN
1 GBP = 2.48107 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Даниела Игнатова и Юлия Димова с обща фотографска изложба
Добавено: 17.09.2010г. 

Обща фотографска изложба откриват днес Даниела Игнатова и Юлия Димова. Експозицията отваря врата от 17,30 ч. в залите “Рафаел Михайлов”. 50 фотографии, повечето от които детски портрети и натюрморт, са включени в съвместната проява на авторите. Изложбата ще

Bob Marley tribute и във Велико Търново
Добавено: 06.02.2014г. 

69 години от рождението на музиканта Боб Марли – посланик на идеята за любов, равенство и единство ще отбележи българската реге общност на 7 и 8 февруари. Традиционният вече Bob Marley tribute през тази година се разраства и включва концерти не само в София, но и във Варна и Велико Търново.