Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.45642 BGN
1 GBP = 2.46824 BGN
Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Ванеса Илиева спечели първа награда на конкурс в Казанлък

Добавена: 17.03.2013г.


Ванеса Илиева от студио „Румина“ при Военен клуб Велико Търново  се завърна с първа награда от националния конкурс „С песен да възродим доброто“ в гр. Казанлък. Регламентът изискваше  само една песен от участниците и Ванеса избра това да бъде емблематичната за нея мексиканска народна песен в аранжимент на Ал. Кипров – „Камино“, донесла й първи награди и на големи международни конкурси зад граница.
18-годишната абитуриетка на студио „Румина“ и на Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ победи  в групата от 17 до 30 години.
 

                            

 

 
Първото издание на най-новия музикален  конкурс на картата на България премина под патронажа на кмета на община Казанлък – г-жа Галина Стоянова и се проведе в две категории – за индивидуални изпълнители и вокални групи.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Калин Койчев кани на уъркшоп “Бронзолеярната”
Добавено: 25.10.2010г. 

В продължение на една седмица от утре до 30-ти октомври в Корпус „Скулптура” на Великотърновския университет «Св.св. Кирил и Методий» всички, които имат интерес, ще могат да наблюдават и да се включат в някои специфични технологични процеси

Над 120 млади изпълнители идват във Велико Търново на Международния конкурс за вокална и инструментална музика „Звукът на времето”
Добавено: 26.06.2014г. 

Над 120 млади таланти ще участват в първото издание на Международния конкурс за вокална и инструментална музика „Звукът на времето”. Той ще се проведе на 11, 12 и 13 юли във Велико Търново, съобщи Петя Василева – председател на сдружение „ Елита”, организатор на форума.