Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7396 BGN
1 GBP = 2.26492 BGN
Великторъновци излязоха за четвърти път пред касите на Енерго Про

Великторъновци излязоха за четвърти път пред касите на Енерго Про

Добавена: 19.02.2013г.

Близо 200 души излязоха днес пред касите на Енерго Про във Велико Търново, за да заклеймят на пореден път произволите на електроразпределителните дружества и високите сметки за ток. Те призоваха да не се скандира „оставка” за правителството, защото ще последва сериала отпреди четири години. Партиите ще се въртят на ротационен принцип и всичко ще започне отначало. Организаторите категорично се обявиха срещу желанието на някои политически партии на яхнат гребена на вълната, използвайки протестите на гражданите срещу високите сметки за топло и електроенергия и монополите.  
       „ Партиите вън !”, „Енерго Про – отивай си с добро!”, „ Много сме , силни сме” „ Всеки ден ще е така до победата”  бяха част от призивите, които скандираха мирно протестиращите граждани. „ Няма да позволим да станем маша на една или друга партия”, категоричен бе Светлин Тачев – един от организаторите на протеста. Семейство с детска количка издигна и своя лозунг : „ Пари за мама няма. Енерго Про краде за двама!”
        Участниците в митинга  счупиха електромер пред касите на Енерго Про. Пяха революционни песни и химна на България. С едноминутно мълчание всички присъстващи почетоха паметта на Апостола и самозапалилия се във Велико Търново 26-годишен младеж снощи.
       Следващият протест ще е утре от 17.30 часа отново пред касите на Енерго Про до кооперативния пазар.

Даниела Лазарова                                                                                                                        ВИДЕО                          

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

„Трабант фест” събира колекционери от цялата страна за седма поредна година
Добавено: 07.03.2016г. 

За седма поредна година „Трабант фест” ще събере във Велико Търново колекционери от цялата страна. Фестът ще се проведе на 19-ти март, като част от програмата за празника на града.

Стотици великотърновци уважиха великденската литургия в новия храм „Възкресение Христово”
Добавено: 17.04.2017г. 

Над 650 великотърновци присъстваха на великденската литургия, отслужена в новата църква в старопрестолния град „Възкресение Христово”. Богослужението за Второ Възкресение бе отслужено от великотърновския митрополит Григорий. Кметът на Старата столица Даниел Панов уважи службата и поздрави своите съграждани с най-