Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7396 BGN
1 GBP = 2.26492 BGN
Семейството на Йоанка събира средства за нова химиотерапия

Семейството на Йоанка събира средства за нова химиотерапия

Добавена: 23.04.2017г.

  Семейството на 7-годишната Йоанка Христова от Велико Търново, болна от тумор в мозъка, отново събира средства за лечението на детето. След направен ядрено-магнитен резонанс на 17-ти април е установено, че досегашната химиотерапия е спряла да действа и две от туморните частици се увеличават, за което трябва да се приложи нова с нови медикаменти, от която едната ще е с пълна упойка в гръбначния стълб. Семейството разполага с пари за присаждането на стволовите клетки, но за съжаление няма нужните за новите химиотерапии, които ще са на стойност 25000 евро, а може и повече.
7-годишната Йоана Христова страда от злокачествен тумор в мозъка. Синеоката красавица веч повече от година се бори за живота си в клиника в Турция. От началото на 2016 г. Йоана претърпя четири тежки операции за отстраняването на злокачествения тумор, който се оказал изключително рядък и малко познат дори в световен мащаб.
Историята на Йони трогна хиляди хора от цялата страна, а също и българи зад граница. Така бяха събрани средствата за първите операции. Сумата, която е необходима за продължаващото лечение обаче, е непосилна за семейството на детето, което отново апелира хората с добри сърца да подадат ръка на Йоанка. Семейството благодари на всички, които им помагат и подкрепят в битката за живота на детето.
Дарителската сметка е: BIC UNCRBGSF BG57UNCR70001522551105 УниКредит Булбанк Титуляр: Йоана Христова Христова

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Учат младежи как се прави бизнес
Добавено: 05.02.2015г. 

Младата предприемаческа организация Start it smart, която от два месеца се развива и в старата столица, организира днес във Велико Търново първото си официално събитие - представяне. „От идея до бизнес” е заглавието на първата от поредица срещи, която ще се проведе днес от 18.00 часа в зала 30 на Младежкия дом

Юлияна Дончева отново е посланик на кампанията срещу домашното насилие
Добавено: 06.07.2012г. 

Общинският съветник Юлияна Дончева отново поведе кампанията “Говори открито срещу домашното насилие”. За втора поредна година организатори срещу тормоза на жени и деца са AVON България и “Алианс за защита срещу домашното насилие”. Шампионите, ММА боецът Станислав Недков- Стъки и Ивет Лалова, също откликнаха в подкрепа на благородната кауза.