Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7396 BGN
1 GBP = 2.26492 BGN
Затвориха за движение пътя между Велико Търново и с. Шемшево

Затвориха за движение пътя между Велико Търново и с. Шемшево

Добавена: 22.02.2017г.По разпореждане на кмета на община Велико Търново Даниел Панов от днес е затворен за движение пътят между старопрестолния град и с. Шемшево, чието начало е в края на Западната индустриална зона. Причината е авария, засегнала свода на моста над р. Янтра, намиращ се в района на стопански постройки край селото.
За да не възникне опасност от инциденти с движещите се автомобили, автобуси и пешеходци, експлоатацията на съоръжението вече е преустановена. Достъпът до моста е ограничен, както за превозни средства, така и за пешеходци.
До възстановяване на целостта на съоръжението пътуващите към селата Леденик, Шемшево, Буковец и Керека следва да използват маршрутите през главен път 1-4 Велико Търново – София. По същото направление вече пътуват автобусите по линии №6 /В. Търново – Шемшево – Леденик/ и В. Търново – Буковец – Керека.
Представители на различни институции, инженери и експерти по пътно строителство извършват огледи на засегнатия мост. За проектиране на ремонтните дейности и последващите строително-монтажни работи ще бъде направено искане за финансиране към Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет.
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Община Велико Търново вече е единствен собственик на бившия Междуучилищен център по трудово-техническо обучение
Добавено: 14.09.2016г. 

Община Велико Търново вече е единствен собственик на бившия Междуучилищен център по трудово-техническо обучение. Това реши Министерският съвет по време на своето заседание, проведено на 13 септември

Продават земята под Бингото за 154 800 лева
Добавено: 17.11.2016г. 

На цената от 154 800 лева продават земята под бинго „Глория Палас” в центъра на Велико Търново. Площта на имота е 369 квадратни метра. Стойне и Красимира Малонолови чрез пълномощния представител Васил Михайлов са оферирали Общината да им продаде земята.