Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7396 BGN
1 GBP = 2.26492 BGN
Подготвят улиците във Велико Търново за измиване

Подготвят улиците във Велико Търново за измиване

Добавена: 15.02.2017г.Започна подготовката за измиването на улиците във Велико Търново . Над 40 служители на общинското предприятие „Зелени системи” почистват остатъците от инертните материали, разпръснати по време на януарските и февруарски снеговалежи. По уличната мрежа работи и автоматизираната машина за метене.
Служителите са разпределени в екипи и по райони. Почистването започна по централните улици на старопрестолния град и ще продължи по основните отсечки във всеки квартал. Районите ще бъдат обходени няколко пъти заради по-големите количества инертни материали в сравнение със зимните месеци на миналата година.
След приключване на дейностите и при подходящи метеорологични условия великотърновските улици ще бъдат измити. Дейността ще стартира от централните улици и поетапно ще обхване основните трафик отсечки в кварталите на Велико Търново.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Десет младежи от БЧК получиха старопрестолни грамоти
Добавено: 10.05.2016г. 

Десет доброволци от младежката организация на Българския червен кръст бяха поканени в Община Велико Търново, за да получат специално изготвени за тях старопрестолни грамоти. Призовете им бяха връчени по повод благотворителните дейности, които организират.

Шишмановата баня във Велико Търново вече е възстановена
Добавено: 22.12.2016г. 

Шишмановата баня във Велико Търново, която е сред най-автентичните паметници на културата от втората половина на XIV век и късния период на Второто българско царство, вече е възстановена. Строително-консервационните приключиха, а кметът на старопрестолния град Даниел