Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.7396 BGN
1 GBP = 2.26492 BGN
Авангардната американска група Odysseus Finn с концерт във Велико Търново

Авангардната американска група Odysseus Finn с концерт във Велико Търново

Добавена: 15.06.2016г.

 Авангардната американска група Odysseus Finn гостува във Велико Търново. Концертът им в старата столица е на 18 юни от 22:00ч. в бар ТАМ, а входът е свободен. Гостуването им във Велико Търново е част от европейското турне на групата, което в България преминава и през София и Пловдив.
Odysseus Finn е част от съвременната музикална култура на Ню Йорк . Основана е преди две години в Бруклин, като съвместен проект на Майкъл МакКилкън (музикант, режисьор и писател) и Дейвид Ван Вит (музикант, режисьор и продуцент). Желаейки да намери своето място в Европа, авангардният американски дует търси своята публика в България, Австрия, Холандия и Великобритания.

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Изложбата „НЕ” откриват утре в ателието на Емил Калоянов – Слънцето
Добавено: 31.03.2017г. 

Живописна изложба, озаглавена „НЕ”, ще бъде открита утре от 18:00ч. в ателието на художника Емил Калоянов- Слънцето, намиращо се на ул. Драгоман 4, над Старите хали. 21 акрилни и маслени творби са включени в изложбата. Техни автори са 10 момчета и девойки, които през последните 9 месеца работят с Емил Калоянов.

В Ново село отбелязаха празника на българската просвета и култура
Добавено: 23.05.2013г. 

Тържество по случай 24 май организираха в Ново село. Помощното училище „Иван Вазов” и читалище „Наука 1870” се събраха в едно, за да отбележат празника на българската просвета и култура и славянската писменост.