Култура

DJ Диан Соло от „Deep Zone Project”: Винаги сме си изкарвали много добре във Велико Търново

„Deep Zone Project” са сред изпълнителите, които заедно с великотърновци и гости ще посрещнат новата 2018-а година на площада пред Общината. Шоуто, което подготвят музикантите, е специално ремиксирано за търновската публика, съобщи за Общинското радио DJ Диан Соло от „Deep Zone Project”. „Това е есенция от всички авторски парчета на „Deep Zone” през годините, заедно с оригиналните ремикси на български и световни хитове. Списъкът ще е много дълъг, тъй като ще са в бърз микс, няма да представяме целите песни, ще бъде буквално куплет-припев, нова песен, куплет-припев, нова песен…”, допълни Диан.

Във Велико Търново в последния ден от 2017 г. пристигат вокалистката Нелина Георгиева, новият китарист Дани Димитров и почетният китарист Любомир Савов. „Към нас ще има и едно много интересно „Star Wars”-шоу, на което съм продуцент. На сцената ще видим Дарт Вейдър, Чубака, Йода и имперския щурмовак в оригиналните Лукасови костюми, които ще танцуват брейк денс. Най-интересното е, че Дарт Вейдър ще проговори за първи път на български език”, издаде DJ Диан Соло.

Великотърновци и гости ще чуят и едно от последните парчета на бандата – „Mystery”. Колаборацията между „Мистерията на българските гласове” и хаус-звученето, ремиксирано от диджея, има една-единствена цел – да се покажат красотите на България в четири сезона. Забележителностите във видеоклипа, сред които е и крепостта „Царевец”, са заснети с дрон. „За мен тази колаборация е изключително свидна и мила”, коментира музикантът.

Това не е първата Нова година, която „Deep Zone Project”, посрещат във Велико Търново. Преди няколко години те отново посрещнаха новото начало в болярския град. „Мисля обаче, че доста рядко се виждаме с великотърновци напоследък, което е пропуск. Винаги много добре сме си изкарвали във Велико Търново, публиката се раздава, тъй като е многопластова заради студентите – това са хора от цяла България. Винаги на партитата става много пъстро с тази ваша публика”, посочи Диан.