Икономика

62 екипа на ЕРП Север ще дежурят през празничните дни

По време на предстоящите празнични дни 62 дежурни екипа на Електроразпределителното дружество Север ще имат готовност да реагират при възникване на повреди  в областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Екипите са оборудвани със специализирани автомобили, инструменти и материали и поддържат постоянна връзка с центровете за управление на мрежата за обмен на информация.

Електроразпределителното дружество преустановява всички планови прекъсвания по мрежата в Североизточна България по време на празниците. Отчетниците на ЕРП Север ще отчитат консумираната електрическа енергия по график.

Денонощният телефонен център на компанията 0700 1 61 61 е на разположение на клиентите за информация и за подаване на сигнали в случаи на непредвидено прекъсване на електрозахранването.

През празничните дни клиентите на компанията могат да заплатят сметките си за консумирана електроенергия безкасово по начините, описани на интернет страницата на компанията: https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Bitovi-klienti. На 6-и, 22-ри и 23-ти септември касовите салони на „Български пощи“ няма да работят, а на 7-и и 23-ти ще работят с обичайното съботно работно време.