Образование

427 абсолвенти на ВТУ получиха своите дипломи на тържествената церемония

Областният управител проф. д-р Любомира Попова уважи церемонията по тържествено връчване на дипломите на завършилите студенти от Педагогически факултет на випуск 2017 във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.
427 абсолвенти получиха своите дипломи по време на тържествената церемония в Аулата на университета. В присъствието на декана на Педагогически факултет проф. дпн Венка Кутева, преподаватели  и студенти, областният управител приветства абсолвентите и ги поздрави за успешното им дипломиране.

„Радвам се, че мога да споделя с вас този щастлив и празничен миг. Зад него стоят години на труд, лишения и упоритост.  Има една древна мъдрост, когато човек мисли една година напред засажда цвете, когато мисли десет години напред засажда дърво, а този който мисли за бъдещето на народа, се захваща с образование.  Благодаря ви, че сте направили този избор, благодаря и на вашите преподаватели, че не са пестили време и сили, за да ви подготвят за бъдещите предизвикателства на професията. Мечтайте, не се отчайвайте от трудностите и дайте най-доброто от себе си, за да сбъднете мечтите си“, каза проф д-р Любомира Попова.