Култура

27 танца на студио „Динамик” с награди в Националния конкурс „Звезден сблъсък”

   47 деца и младежи от Танцово студио „ДИНАМИК” представиха достойно художествения си ръководител Валентина Караиванова и Центърът за подкрепа и личностно развитие – Общински детски комплекс  Велико Търново, на Националния конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък”.

Те се представиха с 29 танца, от които 27 бяха наградени. Равносметката е 5 златни, 8 сребърни и 4 бронзови медала, както и 3 купи за първо място, 4 купи за второ място и 5 купи за трето място. Четвъртото издание се проведе в почивните дни, като в събота се изявиха певческите таланти, а в неделя на сцената в голямата зала на Общината свои композиции представиха танцови формации и индивидуални изпълнители. Състезателите бяха разделени в четири възрастови групи.

След високо интензивния на участия и мероприятия декември, в заслужена почивка ще излязат за зимната ваканция всички малки и големи членове на Танцово студио „ДИНАМИК”. Но това ще стане след традиционното Новогодишно тържество с много изненади и весели мигове”, сподели Валентина Караиванова.