Култура

„Щастливи дни” на Мери Бойс Бенд с премиера в ефира на 98 FM

Своята премиера в Общинско радио Велико Търново ще направи най-новото парче на Мери Бойс Бенд – „Щастливи дни”. Това ще се случи в предаването „АРТ КАФЕ” днес в минутите след 15:30. „Само три минути истинско щастие – това е песен, която е много усмихната, минава на един дъх, едно намигване е към живота. Посланието ми е да усещаме щастието от всеки миг”, сподели в ефира ни Мери Мутафчиева. Тя е автор на музиката и текста.

„Щастливи дни“ е сингъл от предстоящия едноименен албум на групата. Наскоро музикантите изнесоха концерт по повод своя 23-ти рожден ден и, като подарък, зарадваха почитателите си с песента и лирик-видеото към нея. Публиката имаше възможност първа да изгледа романтичния клип, дело на режисьора Васил Стефанов. Главно действащо лице в него е виртуозният музикант Георги Величков, който свири на баян. На живо прозвучаха любимите сингли от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“, както и нови, неиздадени досега песни, които ще влязат в албума „Щастливи дни“. За партито, посветено на 23-ия рожден ден на групата Мери Мутафчиева разказа, че са изкарали чудесно. Верни фенове, които следват групата през годините, но и хора, които виждат за първи път, са били част от празника. „Имаше и много семейства, дошли с децата си. В крайна сметка ние така трябва да живеем – заедно”, сподели усмихнатата изпълнителка.

Следващият концерт на Мери Бойс Бенд ще бъде на 10 февруари в Бургас. Музикантите ще представят на живо и новия сингъл „Щастливи дни“. Датата съвпада с личния рожден ден на Мери. „Концертите на Мери Бойс Бенд са прекрасно място, на което можете да заведете децата си. Надявам се и тогава да празнуваме със семействата си – това е много важно – много!”, допълни тя.