Култура

Хип-хоп легенда с концерт в местен клуб

DJ Skill е добре познат, като един от ветераните на българската Хип Хоп сцена. Той има честта да се нареди сред пионерите на скречовете у нас, поради което е оставил зад гърба си навярно тонове изтъркани плочи. Небезизвестен е за таланта си да държи  тълпата танцуваща от началото на всяко парти, до самия му край!

Skill не е само DJ, той е и продуцент, бийтмейкър, МС от време оно. Притежава дори собствено радио шоу, собственик е на първия по рода си „Домъ на плочата“ Soul searchin’ в Пловдив. Името си е прославил из цяла Европа с многобройни участия на реномирани фестивали. Музиката му е звучала дори в ефира на световно известното радио WEFUNK!

Още от началото на 90-те години, DJ Skill е опитен в стиловете  Soul, Funk, Jazz, Experimental grooves, Breakbeats, Jazzy-Hip Hop & Hip Hop!

„За него може да се каже още много, но ние ви предлагаме направо да дойдете на 16.11. в CYBAR, за да се насладите на едно уникално шоу, представено от човек, който дава всичко за магията наречена МУЗИКА!“, призовават организаторите. Събитието е с вход свободен.