Денят

Фондация „Искам бебе“ – с нова благотворителна кампания

Седем хиляди броя плодови пюрета за деца на възраст между 6 и 10 месеца получи като дарение фондация „Искам бебе“. Жестът, в подкрепа на 11-годишната кауза на фондацията, е дело на баронеса Рени фон Бехтолсхайм и Ласко Лазаров, съвместно с Малтийския орден, които от повече от десетилетие набират средства за български социални и лечебни заведения.

„Каузата на „Искам бебе“ е изключително благородна и ние сме уверени във вашите искрени намерения, още повече, че фондацията не е от вчера, целите и резултатите ù са известни в цяла България”, сподели в разговор с координатора на фондацията за Велико Търново и региона Лазаров и допълни, че сътрудничеството няма да спре дотук.

От името на екипа на фондацията регионалният представител Вероника Михайлова благодари за подкрепата и напомни, че дарените плодови пюрета с ябълка за 10-месечни бебета са налични в офис-склада за Велико Търново.  Срокът на годност на първата партида е един месец – до април 2018. Получаването става лично срещу дарителски SMS на 17 777 с текст ISKAM BEBE. (на цена 1 лв. за 6 бр.). За контакти при интерес: 0886 801 309 – Вероника Михайлова