Здравеопазване Община

Фондация „Искам бебе” организира на 31 юли благотворителен концерт

Благотворителен концерт в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми организира фондация „Искам бебе” във Велико Търново. Той ще се проведе на 31 юли от 19 часа на арт-сцената до картинната галерия „Борис Денев“. На нея в подкрепа на каузата ще се изявят талантите от  музикално студио „Елита“ с вокален педагог Петя Василева и музикално студио „Бест сингърс“ с вокален педагог Петя Кръстева, вокално студио „Таланти“ при НЧ „Искра“ с музикален педагог Венелина Пъневска.

Организаторите на благотворителната вечер предвиждат в нея лично разказани истории за трудния път на ин витрото, което с помощта на специалисти, институции, приятели се превръща в ин виво! Посетителите ще видят снимки на родените с помощта на общинската програма „ин витро“ наши, търновски бебета. Ще се срещнат и на място с деца, заченати по „трудния“ начин.

Екипът на фондация „Искам бебе” благодари на домакините на празника – Община Велико Търново, Галерията / The Gallery, Петя Георгиева – представител на „Екстрапак“, които предоставят изненадите за най-малките гости.