Образование

С флашмоб ДГ „Първи юни” чества 55-и рожден ден

  • С флашмоб под мотото „55 години ръка за ръка” детска градина „Първи юни” във Велико Търново ще чества тази година рождения си ден. Празникът ще се състои на 31 май от 17,30 часа в парк „Дружба”, съобщи директорът Лиляна Стоянова. „Идеята е да се съберем заедно деца, родители и персонал и всички да бъдем преки участници в празника. С това искаме да покажем, че когато вървим ръка за ръка, когато сме партньори и си имаме доверие един към друг децата ни ще растат щастливи, спокойни и безгрижни”, каза Стоянова.

    204 момичета и момчета посещават ДГ „Първи юни”. За тяхното възпитание и обучение се грижат 27 професионалисти с висока квалификация. Ранното чуждоезиково обучение и работата с талантливи деца са приоритет за педагогическия екип.

    Детската градина е базова към ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” и приема   на текуща и преддипломна практика студенти от специалност „Предучилищна педагогика с чужд език”.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone