Култура

Страстно кубинско шоу ще гостува във Велико Търново

Pasion de Buena Vista е един от най-награждаваните латино спектакли със стотици представления в близо 40 държави по света. Горещи ритми и изкусни страстни танци, вълнуващи и незабравими мелодии ще отведат публиката на едно завладяващо пътуване през екзотичните кубински нощи с неподправената радост, но и меланхолията от живота на острова.
Шоуто ще гостува във Велико Търново на 8 ноември в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“, а билети можете да намерите в офиса на Туристически информационен център (ул. „Христо Ботев“ №5) и в мрежата на Ивентим.

Само до края на юни някои от билетите за легендарното кубинско музикално шоу Pasion de Buena Vista, което ще обиколи България за първи път тази есен, са с отстъпка. Почитателите на култовия спектакъл могат да открият условията за намалението от 10% на facebook страницата на събитията за София, Пловдив, ВеликоТърново, Варна и Бургас. При заявен интерес, като лично съобщение те ще получават промо код за отстъпката, от който могат да се възползват на касите на Easy Pay или на Еpay.bg по електронен път.