Политика

Ръководството на МГЕРБ поздравява Даниел Панов за юбилея

По повод юбилея на кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов, председателят на младежката структура на ГЕРБ в старата столица Георги Недев отправи поздравителен адрес към градоначалника от ефира на Общинското радио:

„Уважаеми г-н Панов,  най-искрено Ви желая от името на цялата младежка организация, да бъдете преди всичко много здрав, все така упорит и пълен с енергия, винаги да останете така добър приятел на хората и да съумеете да запазите тази силна доброта, която носите в сърцето си! Аз, като председател на младежката структура, съм истински горд, че имам възможността да се докосна до вас, до вашата същност и човещина.  Останете и добър приятел на младежите от нашата област, които са бих казал най-ценния ресурс за развитието на обществото!
Ние, от младежката структура сме винаги готови, да застанем рамо до рамо с Вас, във всяка една битка, която сте готов да поемете за доброто на великотърновци!”.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone