Култура Любопитно

Режисьорът Владимир Белов разказва във Велико Търново как да си направим филм

На 14 декември (четвъртък) от 18:30ч. в АРТ-клуб ТАМ  вдъхновяващата за млади предприемачи търновска организация Start It Smart | Veliko Tarnovo ще проведе последното си вдъхновяващо (SIStory) събитие за тази година, но първото от поредицата свързваща предприемачество и изкуство. Основната цел на събитията е да разкажат историите на успелите предприемачи в България и да вдъхновят и мотивират нови такива.

Гост ще бъде режисьорът Владимир Белов. Той ще сподели своята лична история и път в киното, която включва снимането на авторски късометражни филми, български кино продукции и работа с режисьори като Мариус Куркински и Стефан Командарев. Лекторът ще отговори на въпросите – “Кои са първите и основни стъпки в продуцирането?”, “Как да намерим бюджет и какво е добре за управлението му?”, “Как да комуникираме с партньорите и спонсорите си?” и “Има ли конфликт между творческата и предприемаческата част в киното?”

Владимир Белов е роден в Сливен, завършил Хуманитарна гимназия, също така специалност “Кино и режисура” в НБУ и Магистратура във ВУЗФ – “Кино, шоубизнес и финанси. Владимир специализира – късометражни филми,  създал e няколко такива, два от които номинирани в редица фестивали.

Всеки, който има желание да стане част от събитието може да вземе своя безплатен билет от тук: https://www.eventbrite.com/e/sistory-tickets-41109124498

Регистрацията за събитието започва 30 минути преди началото.

Мисията на Start It Smart е да вдъхновява, свързва и образова младите хора във Велико Търново като ги насърчава и подкрепя да стартират собствен бизнес. Екипът на организацията постепенно се разширява, което ще доведе до още повече вдъхновяващи събития, обучения и нетуъркинг през 2018 г.