Денят Здравеопазване

Пътят на надеждата, част от кампанията срещу рака на гърдата, ще посети Велико Търново

На 14 и 15 юни от 10.00 часа ще можете да откриете розовия щанд на Avon срещу рака на гърдата на неговата девета спирка – град Велико Търново, където ще бъде разположен  пред сградата на Община Велико Търново.

На специалния розов щанд Посланиците на хуманността на Avon са подготвили много изненади за посетителите. Освен да дарят за каузата, всички желаещи ще могат да оставят своето послание на надежда за жените, борещи се с рака на гърдата, както и да разберат повече за каузата и за това как съвместната подкрепа достига до диагностицираните жени от представителите на място. На щанда ще са усмихнатите Димитринка Радославова и Марияна Бъчварова, Посланиците на хуманността на Avon за град Велико Търново.

След като посети първо Пловдив, а след това Казанлък, Кърджали, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Търговище и Велико Търново, Пътят на надеждата продължава със следваща спирка Габрово на 16 и 17 юни. След лятна пауза, през септември месец турнето отново ще се завърне и ще посети градовете Благоевград, София, Хасково, Плевен и Враца.

Думите „Предварително ти БЛАГОДАРЯ“ отново са в сърцето на кампанията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят. Благодарение именно на тях, през изминалата година каузата имаше сериозен ръст в събраните средства за борбата с рака на гърдата.

Вече 17 години „От любов към живота“ помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти. 100% от печалбата от тях Avon традиционно дарява на основния си партньор в България – фондацията „Една от 8“. И през тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8“ ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.