Политика

Преизбраха Мъстън Мъстънов за областен председател на МДПС Велико Търново

Мъстън Мъстънов беше преизбран за областен председател на Младежко ДПС – Велико Търново. Той е получил единодушна подкрепа от 70-те делегати, присъствали на отчетно-изборната конференция. Конкретните задачи в новия тригодишен мандат ще бъдат определени от Областния съвет на организацията, в който членуват 15 човека, каза Мъстънов. По негови думи най-близкото събитие за актива на МДПС е провеждането на националната конференция на 11 април. За форума от регионалната структура ще бъдат изпратени   10  делегати.

„Ще продължаваме да работим с младите хора от областта. Ще се стремим да ги мотивираме за по-активно участие както в политическите, така и във важните за страната обществени процеси. Смятам, че именно младите хора трябва  да генерират новите идеи”, сподели пред Общинското радио Мъстън Мъстънов.

Областният председател на ДПС Гюнай Далоолу, Синан Пехливанов от Централния оперативен съвет, зам.-председателят на МДПС Сезгин Мехмедов, общниските председатели на 10-те структури в областта са присъствали на конференцията във Велико Търново.

 

Снимка – Фейсбук