Здравеопазване

Правят изследване с аура камера във Велико Търново

Изследване с аура камера ще направи във Велико Търново на 28 юни Неда Терзиева. Желаещите да се възползват могат да го направят от 12 до 19 часа на ул. „Димитър Буйнозов“ 5, вх. В, офис 2В, Център за личностно развитие „SoHm“.

Аура камерата е руски уред, плод на напредналата техника и наука. Той е разработка на ядрените физици и регистрира аурата на изследвания посредством специфичен софтуер. Всяко живо същество носи био данни за себе си, които са уникални. Именно тези данни се обработват и има възможност да се види „невидимото” и да се разясни „необяснимото”.

Неда Терзиева се дипломира успешно като психолог в СУ „Климент Охридски” със специалност „Клинична и консултативна психология”. А по-късно и като радиестезист в Академия по „Радиестезия” проф. инж. Луи Тюрен – гр. Варна. През тези години всяка лятна отпуска работи доброволно към програма на “Червен кръст” в болницата в Зонеберг, Германия, а по-късно оказва помощ и в старческия дом в града.

Тогава тя започва да се обръща изцяло към духовното си осъзнаване и развитие. Практикува лечение с квантова терапия, лечение с биоенергия и Рей-Ки енергия, лечение с жива и мъртва вода, диагностика с квантов анализатор и закупува последната руска разработка на Аура камера. Днес тя провежда консултации, диагностика и лечение в центъра си и в страната. Неда Терзиева е сертифициран психолог, хипнотерапевт и член на асоциацията по хипноза.