Икономика

Ползите от SEO за бизнеса представят безплатно довечера

Тази вечер дигитални специалисти ще разяснят как да бъдем по-добре представени в онлайн пространството. Безплатната лекция ще се проведе в споделеното работно пространство Freeдом 21, сподели за общинското радио домакинът Григор Караиванов.

„За първи път провеждаме такъв тим обучение. То е насочено към собственици на бизнес, предприемачи и фрийлансъри, които искат да оптимизират онлайн присъствието си и по-конкретно уебсайта, посредством SEO оптимизация” поясни Караиванов.  SEO (Search Engine Optimization) е комплекс от процеси, насочени към подобряване на видимостта на сайта ни в ниши, посредством алгоритмите на търсачките. Целта е привличане на аудитория.

Организаторите на два пъти пуснаха безплатните билети за събитието в мрежата и вече капацитетът на Freeдом 21 е изцяло запълнен. Повече от 40 ще бъдат присъстващите, но както обикновено се очаква да пристигнат и много хора, които не са се записали за участие предварително. Цялата информация всички те ще получат от Сибин Сабриев (на снимката), представител на аутсорсинг компанията Fantastic Services Bulgaria, която продава услуги зад граница. При успех на събитието се очаква този тип обучения да се превърнат в традиция, тъй като подобни събития стоят в основата на Freeдом 21, категоричен е Григор Караиванов.